O insanlar 5 BİN LİRA için DAĞA ÇIKMADI

Yazdığım cümle değil değiştirdiğim. Orda ikinci paragrafın sonradan aklıma gelip eklememdir. Ve hala konuyu ikili sataşmaya getirmeye çalışıyorsun. Ya konu dışına çıkmayıp konuyla ilgili yorum yapacaksın, yada ikili tartışma çıkarmaya çalıştığınn için cezalandıraksın. Bu forumda da mod dayanışması smod kayırması diye birşey olmaz. Adalet her şekilde herkese sağlanır. Buna şüphen varsa örnekleri gayet mevcut git araştır. Bu forumda smodda banlandı yöneticilikte iptal edildi. eski yöneticiler de banlandı. kimse kimsenin arkasını kollamıyor efendi. Lafını bilde konuş..

Bu seninle atışacağım anlamına gelmemekle birlikte, konuya ikili olarak attığım son posttur. konu ile ilgili tartışmak isteyenlerle gayet mantık çerçevesinde tartışırım.

eğer gerçekten varsa böyle birşey yazık diyorum başka da birşey demiyorum

hem askerimizi vurun hem de üstüne para alın yok artık

Bak efendi.. Known da söylemiş ben senin gözün değilim. Bana öyle hitap etme.. Kaldı ki bu sözleri söyleyen Ahmet Türk denilen köpek.. Ben 5 bin liradan bahsetmiyorum. Zaten onu da yapsalar hayatlarında bir daha iktidarı göremezler. Ben o sözü niye söyledim bir kez daha okuyup anlamaya çalış bakalım. Sizin şu çok savunduğunuz hükümetinizin yanlış politikalının ve dağdan inen köpek soylarına sağladıkları ayrıcalıkların neden bizlerin okuyup aç kalıp iş bulamadığımız halde bizlere sağlanmadığından bahsediyorum. Sadece bir cümleyi okuyup ta kafanda birşeyler kurma. Paragrafın başınıda oku...

+1 helal olsun....

ZZzzZZZ Çok OLdunuz

Zaten o düşünceyi savunanlardında istediği bu değilmi Known Neden zorluosunuz. İşi siyasetten çıkarıp karşılıklı çatışmaya getirecekki, İstanbulda içinde 25 kişi ile birlikte yakılan otobüsü , 92 olaylarında şırnağın kurtarılmaya çalışılmasını, 93 de hakkaride askeriyeye açılan ateşin içinde kamu binalarının bile siper olmasını üstelenebilecek. Ama unuttukları bişi varki,

Bizi eğer onlar gibi yapmaya zorlarlarsa OTOBÜS YAKIP 3 MASUM COCUGA KURSUN SIKMAKLA KALMAYIZ. DOĞU ANADOLUYU YERİNDEN KALDIRIRIZ ALTINA ÜSTÜNDEKİLERİN HEPSİNİ KOYUP AYNEN KAPATIRIZ.

Bazılarınında dediği gibi. Batının sefasını biz sürdük cumhuriyetten beri. ( Sanki geleni almadık , kovaladık ) Şimdide kafaya koyduk doğuya geleceğiz. UYUŞTURUCU TRAFİĞİ, İNSAN TÜCCARLIĞI ve SİLAH KAÇAKÇILIĞINI elimize alıp milyon dolarla oynayacağız :angry

Geri