Oğluna gel oğluna!____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Oğluna gel oğluna!

Her konuda ahkam kesen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 yaşında iken okulda olması gereken oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun nasıl olup da tam gün sigortalı çalıştığı konusuna bir türlü gelmiyor.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Kılıçdaroğlu'nu bir yere koysak, adres versek bulamaz" sözlerine, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” dedi; ancak 14 yaşında iken okulda olması gereken çocuğu Kerem Kılıçdaroğlu'nun tam gün sigortalı çalıştığını hala açıklamadı!

Her konuda konuşan, kendileri gibi düşünmeyen her kesimi hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunu 14 yaşında usulsüzce sigortalattırmasına dair sorulara net bir cevap vermiyor.

OKULDA OLMASI GEREKEN ÇOCUĞUNUN TAM GÜN SİGORTALI ÇALIŞMASINI AÇIKLAYAMIYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ilköğretim okulu öğrencisi oğlunu 14 yaşında sahte sigortalı yaptığı ortaya çıkmıştı. SSK eski Genel Müdürü, dönemin Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, 1997 yılında oğlu Kerem'i okula devam ettiği sırada İstanbul'da faaliyet gösteren Ekinciler Holding'te sigortalı olarak çalışıyor göstermişti.

1983 doğumlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun SSK kayıtlarına göz atıldığında, 1997/1 döneminde 60 gün, 1997/2 döneminde ise 1 gün sigortasının ödendiği görülüyor. SSK kayıtlarına göre 1 Mart 1997'de söz konusu şirkette çalışmaya başladığı görülen Kerem Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs 1997'de işten ayrılmış. Kerem Kılıçdaroğlu 1997 yılında ilköğretim okulu son sınıf öğrencisiydi.

YASAKÇILIKTA VE ÇETELERE SAHİP ÇIKMADA USTA

Kılıçdaroğlu'nun, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız" şeklinde sözleri gerçeği yansıtmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, başörtülü öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkını engellemiş, fakir öğrencilere yapılan burs yardımını iptal ettirmiş, bunun yanı sıra Terör Örgütü Ergenekon'un avukatlığını da yapmıştı. 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ise, İstanbullular su alabilmek için kuyruklara giriyordu, her yerde çöp yığınları vardı, cadde ve sokaklar çamur içindeydi. CHP, İstanbul'da İSKİ skandalıyla anılıyordu.

http://www.habervaktim.com/haber/54660/ogluna_gel_ogluna.html

Oğluna gel oğluna!

Her konuda ahkam kesen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 yaşında iken okulda olması gereken oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun nasıl olup da tam gün sigortalı çalıştığı konusuna bir türlü gelmiyor.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Kılıçdaroğlu'nu bir yere koysak, adres versek bulamaz" sözlerine, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” dedi; ancak 14 yaşında iken okulda olması gereken çocuğu Kerem Kılıçdaroğlu'nun tam gün sigortalı çalıştığını hala açıklamadı!

Her konuda konuşan, kendileri gibi düşünmeyen her kesimi hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunu 14 yaşında usulsüzce sigortalattırmasına dair sorulara net bir cevap vermiyor.

OKULDA OLMASI GEREKEN ÇOCUĞUNUN TAM GÜN SİGORTALI ÇALIŞMASINI AÇIKLAYAMIYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ilköğretim okulu öğrencisi oğlunu 14 yaşında sahte sigortalı yaptığı ortaya çıkmıştı. SSK eski Genel Müdürü, dönemin Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, 1997 yılında oğlu Kerem'i okula devam ettiği sırada İstanbul'da faaliyet gösteren Ekinciler Holding'te sigortalı olarak çalışıyor göstermişti.

1983 doğumlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun SSK kayıtlarına göz atıldığında, 1997/1 döneminde 60 gün, 1997/2 döneminde ise 1 gün sigortasının ödendiği görülüyor. SSK kayıtlarına göre 1 Mart 1997'de söz konusu şirkette çalışmaya başladığı görülen Kerem Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs 1997'de işten ayrılmış. Kerem Kılıçdaroğlu 1997 yılında ilköğretim okulu son sınıf öğrencisiydi.

YASAKÇILIKTA VE ÇETELERE SAHİP ÇIKMADA USTA

Kılıçdaroğlu'nun, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız" şeklinde sözleri gerçeği yansıtmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, başörtülü öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkını engellemiş, fakir öğrencilere yapılan burs yardımını iptal ettirmiş, bunun yanı sıra Terör Örgütü Ergenekon'un avukatlığını da yapmıştı. 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ise, İstanbullular su alabilmek için kuyruklara giriyordu, her yerde çöp yığınları vardı, cadde ve sokaklar çamur içindeydi. CHP, İstanbul'da İSKİ skandalıyla anılıyordu.

http://www.habervaktim.com/haber/54660/ogluna_gel_ogluna.html

Evet haklisin looopused ogullara gelelim. Örnegin ilk olarak Basbakanin oglundan basliyalim. Cürük Raporuyla ya da Hani su gencecik yasinda 80 milyon dolarlik gemicik alandan. Sonra Melih Gökcek'in ogluna gelelim. Ankara'nin yarisini satin alan, babasinin veliahtina. Sonra Maliye Bakanimizin Unakitanin oglu var. Kus gribi sirasinda organik yumurta satan(devlet tarafindan yapilan Kdv indirimi sayesinde) princ krizi var denildigi sirada princ firmalariyla anlasan.
Tabii birde bunlarin cocuklarinin arkadas destekleriyle yurtdislarinda okumalari var. Vay be ne arkadaslarmis bizim babamizin niye yok böyle arkadaslari.

sende diğerlerini getir gujyre ben 14 yaşında sigortalı yapılan kılıçdarın oğlunu gündem yaptım.. sende diğerlerini yap.. tayyip babamın oğlu değil yanlışa yanlış derimde,sizin bu usulsüzlük yapan kılıçdaroğluna sahip çıkışınız niye onu anlamadım.. sahtekar heryerde sahtekardır.. ben diyorum..sen diyebiliyormusun???

sende diğerlerini getir gujyre ben 14 yaşında sigortalı yapılan kılıçdarın oğlunu gündem yaptım.. sende diğerlerini yap.. tayyip babamın oğlu değil yanlışa yanlış derimde,sizin bu usulsüzlük yapan kılıçdaroğluna sahip çıkışınız niye onu anlamadım.. sahtekar heryerde sahtekardır.. ben diyorum..sen diyebiliyormusun???

valla şu anda bulamıyacam ama adamın bi televizyon programında canlı olarak bu soruya çok net bir cevap verdiğini hatırlıyorum.

sizden ricam güvensiz kaynağınıza bu kadar güvenmeyin, yine batacaksınız.

+ yanlışa yanlış demek gerçekten çok güzel, ancak yanlışlıkla olmayan bir şeyi varmış gibi lanse etmek çok çirkin birşeydir, vebalide büyüktür.

Objektif bakacaksak;
Kılıçdaroğlu İstanbul'u değil yönetmeyi,belediyesini bile bulamaz.Aday gösteilmesinin arkasındaki temel neden chp den aktif olark uzaklaştırılması gerçeğini hala keşfedememiş!!
İstanbul'un çamurlu yollarında Han Duvarlarını yeniden yazmaya çalışmaktadır.
Yani Topbaş'ın eline su dökemez.
Ama,iş oğullara gelince!!!!

Al chp lileri,vur akp lilere,kimisi gemcik,mısır püskülcüğü ile götürürken,kimisi hamudu ile götürmektedir.
Vah Türkiyem vah....

Siz aynı imkanı bulsanız çocuğunuzu sigortalı yaparmıydınız? Ben cevaplayayım evet! Kimse hikaye anlatmasın. Kılıcıda aynı topuda tüfeğide. Böyle olmasaydılar bu ülke şahlanırdı şimdiye kadar.

bunun daha ne numaraları vardır kimbilir
zaten bu yüzden herkese hırlıyo elbet kuyruğuna biri basar

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 yaşında iken okulda olması gereken oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun nasıl olup da tam gün sigortalı çalıştığı konusuna bir türlü gelmiyor.

kimbilir belkide kendi ülkesinin cumhurbaşkanını örnek almıştır :durdurun

Abdullah Gül'ün oğlunun PATRONU, Babacan ailesi çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün 14.5 yaşındaki oğlu Mehmet Emre Gül 'ün 24 günlük sigortalılık girişinin yapıldığı şirketin Dışişleri Bakanı Ali Babacan' ın ailesine ait Ali Babacan Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olduğu ortaya çıktı.
Küçük Gül, 24 günlük sigortalılığı sayesinde, erken emeklilik hakkı kazandı ve emekli olduktan sonra çalışması durumunda maaşındaki kesintiden kurtulmuş oldu.

Emeklilik yaşı ve emeklilikte alınacak ücreti belirleyen Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, 17 Nisan 2008 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Yasa yürürlüğe girmeden önce (30 Nisan) sigorta girişi yapılanlar ile yürürlük tarihinden sonra sigortalı olacaklar arasında çok ciddi kayıplar yaşanacaktı. Çocuklarına bir günlük de olsa sigortalılık girişi yaptırabilmek için anne ve babalar arayışa yöneldi. Çünkü 30 Nisan 2008'e kadar sigorta girişi yapılanlar, emekli olurlarken yüzde 20 daha fazla emekli aylığı alacak, emekli olduktan sonra başka işte çalıştıklarında emekli aylıkları kesilmeyecekti.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre Cumhurbaşkanı Gül'ün küçük oğlu Mehmet Emre Gül de 14 yaş 7 ay 24 günlükken "0601200622215" sigorta sicil numarasıyla sigortalı oldu. Böylece AKP'nin yasalaştırdığı düzenlemenin "mağduru" olmaktan kurtuldu. İşe giriş tarihi kayıtlara 1 Temmuz 2006 olarak geçen Emre Gül'ün 21 günlük çalışmasının prime esas kazancı 371 YTL olarak kayıtlara yansıdı. Ağustos ayında da 3 günlük çalışması karşılığında Gül adına 53 YTL kazanç beyan edildi.

Soslu mısır ticareti

Gül, 3 Ağustos 2007 tarihinde ise işten çıktı. Böylece Dışkapı Sigorta Müdürlüğü'ne tabi Emre Gül, toplam 24 gün sigortalı olarak çalışarak ilerki yıllarda erken emeklilik hakkı kazandı, yüksek emeklilik aylığı kazancını ve emekli olduktan sonra çalışması durumunda maaşının kesilmesini de önlemiş oldu.

Mehmet Emre Gül'ün sigortalı olarak çalıştığı görünen işyerinin Ali Babacan Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olduğu ortaya çıktı. Babacanların sahibi olduğu şirkette, Dışişleri Bakanlığı koltuğunda oturan Babacan da bir dönem yüzde 45 paya sahipti. Babacan milletvekili olduktan bir süre sonra payını ailesine devrederek şirketle organik bağını kopardı.

Emre Gül, 7 Kasım 2006 tarihinde Adresime Gelsin Bilişim Teknolojisi ve Ticaret Limited Şirketini kurmuştu. Şirketin sermayesi 15 bin YTL idi. Emre Gül, ayrıca bardakta soslu mısır ticaretine de girmişti

kaynak

Gül, 3 Ağustos 2007 tarihinde ise işten çıktı. Böylece Dışkapı Sigorta Müdürlüğü'ne tabi Emre Gül, toplam 24 gün sigortalı olarak çalışarak ilerki yıllarda erken emeklilik hakkı kazandı, yüksek emeklilik aylığı kazancını ve emekli olduktan sonra çalışması durumunda maaşının kesilmesini de önlemiş oldu.

kılıçdaroğlunun çocuğunun ABDullah gülün cocuğundan ne eksiği var :D

al topbaşı vur kılıçdaroğLuna.
Hepsi aynı.
FarkLı oLanı bulduğumuz zaman miLat oLur herhaLde.
Gerçekten öLe biri oLsa ama yok işde. =)

bir insanın sigortalı olması için illa çalışmasımı lazım?

eğer sigortalının çalışması mecburi ise peki devlet neden isteğe bağlı sigorta primi tahsil ediyor?

ben iki ay çalıştım 8 ay prim ödedim bunda kanunsuz olabilecek bir durummu var?

arabamda kaskolu sigortasını yatırıyorum ancak 24 saat çalıştırmıyorum sigortaladım diye illa çalışmasımı lazım üç aydır garajda yatıyor.

genelevde pkk lılarla alllem kullem yaptı çamurunu attınız tutmadı şimdide sigorta çamuru atıyorsunuz.

sigortalı olmak ne zamandır kanunlara aykırı oldu?

vakit gazetesinin gülünç haberlerinden biri daha
adam olup gazetecilik yapmayı öğrenselerdi adam gibi haber yaparlardı
hayatlarında usulsüzlük görmemişler diyelim

neden mi böyle dedim?

bu sigortalı gösterme olayını yapan sadece Kılıçdaroğlu değil
eminim içimizde de vardır sigortadan erken emekli olsun diye sigortaya erken başlatma olayıdır
kalkıp bunu şok skandal diye sunacaksanız geçen sene bu dalgadan milyondan fazla "açıkgöz vatandaş" faydalanmıştır.hatta net söyliyeyim bu haberi yazanın oğlu/kızı da bundan faydalanıyordur illa
bunu yapanın akplisi chplisi mhplisi mi kalmış artık? anlatıldığı sanılan olayın tek farkı kılıçdaroğlu bunu bu dalgadan yıllar öncesinde faydalanması

buyrun kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8738487.asp?m=1

örneğin Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül'ün oğlu da bunlardan sadece birisidir
bence büyük bir şey de değil vatandaş bunu yapabiliyorsa, cumhurbaşkanı bunu yapabiliyorsa
herkeste yapmalıdır.
madem o kadar usul savunucususunuz, buyrun hepsini eleştirin bekleriz

parti temsilcisi gibi sazan tarzında oltaya atlayıp sigortalılara laf edeceğinize
bence oğlunuza kızınıza sigorta yapmadıysanız oturup yapmadığınıza yanın

buyrun kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/default....cleID=524881&Date=07.05.2008&Kategori=siyaset

adamın oglu 1983 dogumlu 14 yasında calısmıs bateri almak icin ne sosyal guvenlik yasası war ortada ne akp

Objektif bakacaksak;
Kılıçdaroğlu İstanbul'u değil yönetmeyi,belediyesini bile bulamaz.Aday gösteilmesinin arkasındaki temel neden chp den aktif olark uzaklaştırılması gerçeğini hala keşfedememiş!!
İstanbul'un çamurlu yollarında Han Duvarlarını yeniden yazmaya çalışmaktadır.
Yani Topbaş'ın eline su dökemez.
Ama,iş oğullara gelince!!!!

Al chp lileri,vur akp lilere,kimisi gemcik,mısır püskülcüğü ile götürürken,kimisi hamudu ile götürmektedir.
Vah Türkiyem vah....

Yazıyorsan hepsini yaz bari 2 partiyi verip kaçma mhp yide kat işin içine.
Hepsi birbirinden beter de ayrımcılık yapma:D
Diğer konuya gelecek olursak kılıçdaroğlunun oğlu bateri almak için işe girmiş niye öyle diyorsunuz ya aaaaaa çok ayıp valla darılırım :D:D

yahu yandaş basın bu kadarmı acz içinde bu adama karşı kardeşim bulamadınızmı başka birşey Kılıçdaroğlunun hakkında hadi benden size bir kıyak o zaman alın size bomba haber Kılıçdaroğlu nun oğulları sınıflarında kopya çekerken yakalanmış yaaaaaaa bu size seçimi kazandırır artık hadi bakalım bu kıyağımıda unutmayın

Yazıyorsan hepsini yaz bari 2 partiyi verip kaçma mhp yide kat işin içine.
Hepsi birbirinden beter de ayrımcılık yapma:D
Diğer konuya gelecek olursak kılıçdaroğlunun oğlu bateri almak için işe girmiş niye öyle diyorsunuz ya aaaaaa çok ayıp valla darılırım :D:D

oglu bateri almk istemis ama apartmanda hasadıkları icin izin wermemis oda calısıp kendim alayım demis bi ise girmis 15 gun part time calısmıs sonra alınmıs bateri bu olay 1997 yılında olmus oglu 1983 yılında dogmus ne alaka sosyal sigorta kanunu arastır gel bakalım olayı

bilmiosan konus bari cahilligin belli olmasın ---------------- bu adam naptı size anlamıom durustlukten bu kadar mı nefret ediosunuz

oglu bateri almk istemis ama apartmanda hasadıkları icin izin wermemis oda calısıp kendim alayım demis bi ise girmis 15 gun part time calısmıs sonra alınmıs bateri bu olay 1997 yılında olmus oglu 1983 yılında dogmus ne alaka sosyal sigorta kanunu arastır gel bakalım olayı

bilmiosan konus bari cahilligin belli olmasın ---------------- bu adam naptı size anlamıom durustlukten bu kadar mı nefret ediosunuz

hakkaten 97 de olan bir olayın ssgss ile ne ilgisi var .nasıl çarpıtıyorlar .olayı iyi yakalamışsın tebrikler

Geri