Nvidia 8600 GT görüntü sorunu....neden bulamıyorum

AKALAC

New member
Reaction score
0
adszld5.jpg

yukardaki resimdeki gibi ekran kartımda bir sorun var oyunlarda ve film izlerken karelenme yeşil çizgiler başladı

Başlangıç Zamanı

S-video çıkışından her zamnaki gibi çıkış alırken tv kurma shirbazı ekrana geldi ama daha önceden böyle birşey çıkmazdı sanki tak çalıştır tarzı takardım kabloyu görüntü alırdım fakat bu sefer kurlum yaptım ve monitör bir kapandı açılmadı sistem geri yükleme yaptım sorun böyle oldu

Çözüm İçin Kullanılan Methodlar

1-Driver ı tekrar yüklemek ---->Olumsuz
2-En son driver yüklemek ------>Olumsuz
3-Format------->Olumsuz
4-Anakarttan çıkartıp yerine tekrar taktım----->Olumsuz

Sorun halen devam ediyor
Not:Film izlerken sadece Bs Playerda karelenme var diğer oynatıcılarda VLC Player-Wmedia Player bir sorun olmuyor
Ama en basit simcity 4 rush hour da bile heryer kesik yeşil kare çizgiler

Bana yardımcı olacak arkadaşalra sonsuz teşekkürler

acaba sorunun ekran kartında değilde monitörde olabilir mi? monitörü bir başka bilgisayarda dene istersen.

peki sendeki o dönen animasyon da mı aynı karelenme var

kullandığınız ekran kartı driver'ının daha stabil çalışan bir önceki versiyonlarıını deneyniz..

ya kardeş yukarıda yazdığım gibi zaten bendeki ojinal cd den ve en sürümü de yükledim acaba ekran kartının ram lerinde olabilir mi

kardes genel itibari ile oyunda cikan o tarz cizgisel ve renksel sapmalar, isi ve oyunun garfik ayarlari ile alakalidir,bs player ile olusan sorunun da yine ayarlari kontrol etmeni oneririm...
tum grafik ayarliari kontrol et, asiri yukleniyor olabilirsin...

sayet ayarlarda bir sorun yoksa ekran karti ve sistem fanlarinin duzgun calisip calismadigini ve sicakliklari konrtol et,

bunlarda degilse ekran kartinin monitore cikis saglayan adaptor kismini kontrol et, gevseme olusmus olabilir

hala devam ediyorsa donanimsal bir sorun var demektir

kolay gelsin

Geri