Nuri yine sahnede!

mchasso

New member
Reaction score
0

Bundesliga'da Borussia Dortmund'a 3 puanı Nuri Şahin getirdi.

Almanya Bundesliga'nın 8. haftasında Borussia Dortmund deplasmanda konuk olduğu Köln'ü 2-1 mağlup etti. 20. dakikada Lucas Barrios ile öne geçen Dortmund'a 82. dakikada Podolski cevap verdi 1-1. Mücadelenin 90. dakikasında Nuri Şahin son sözü söyleyen isim oldu 2-1.

Kaynak

Nuri'nin cevabı böyle olur.
Bundesliga'da Nuri Şahin fırtınası devam ediyor...

Bundesliga'da 8. haftanın açılış maçında Köln deplasmanına konuk olan Dortmund rakibini 2-1 mağlup ederken, Dortmund'a galibiyeti getiren isim son dakikada attığı golle Nuri Şahin oldu.

Dortmund'un 2-1 galip geldiği karşılaşmaya Nuri Şahin ve Podolski arasında yaşananlar damgasını vurdu. 1-1 devam eden maçın son saniyelerinde yaşanan gerginlikte Podolski, Nuri Şahin'e eliyle 3-0 işareti yaparak Almanya-Türkiye maçını hatırlattı... Nuri Şahin'in bu harekete cevabı golle oldu... Nuri Şahin, Podolski ile arasında yaşanan gerginlikten yalnızca 10 saniye sonra takımını 2-1 öne geçiren golü attı... Nuri gol sevincini Podolski'nin önünde kayarak yaşadı...

Nurinin goLü ve sevinci

kaynak

Canlı izledim son dakikaları gerçekten gurur vericiydi.. Maç sonu Podolski hazımsızlık yaşarken Nuri ağırlığını koydu..

Daha güzel bir cevap nasıl verilebilirdiki =)

Podolski Nuri'den özür diledi...

news_manset_resim_zl_nnui.jpg

Podolski özür diledi

Köln-Borussia Dortmund maçında yaşanan tartışmanın ardından, Alman Milli Takımı oyuncusu Lukas Podolski'nin Türk milli Takımı oyuncusu Nuri Şahin'den özür dilediği bildirildi.

Podolski ile karşılaşma sırasında yaşanan gerginliği Bild gazetesine anlatan Nuri, ''Eğer birisi yanıma gelip benim elimi sıkıp, özür dilemişse saygımı kazanmış demektir. Oyun sonrasında el sıkıştık. Bunu büyütmeye gerek yok. Oyunda bu tür duygusal şeyler olabilir'' dedi.

Podolski de dünkü karşılaşmada Nuri ile olumsuz bir durum yaşandığını, ancak maçlarda tür şeylerin olabileceğini belirterek, sonunda el sıkıştıklarını bildirdi.

FC Köln forması giyen Podolski'nin maç sırasında Dortmundlu Nuri'nin üzerine giderek, Türkiye'nin Almanya'ya karşı 3-0 kaybettiği milli maçı hatırlatırcasına bazı hoş olmayan hareketlerde bulunması, 2 futbolcu arasında gerginlik yaşanmasına neden olmuştu. Nuri'ye eli ile 3 ve 0 rakamlarını gösteren Podolski'ye, uzatma dakikalarında galibiyet golünü atarak karşılık veren Nuri, gol sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşmadan önce, hemen orta sahaya koşup kendisini kızdıran Podolski'nin yanında sevinç gösterisi yapmıştı.

Öte yandan, Borussia Dortmund takımının resmi internet sitesine yaptığı açıklamada dünkü maçı değerlendiren Nuri, ''Avrupa Şampiyonası maçındaki hayal kırıklığından sonra iyi bir oyun sergilemek benim için çok önemliydi. İyi günler değildi. Dünkü Köln maçında iyi bir performans sergilediğime inanıyorum ve bunu bir gol atarak gösterdim. Köln'e karşı kazanmak benim için iyi bir sonuçtu'' ifadelerini kullandı.

Ligtv.com.tr - Haber - Podolski özür diledi

Geri