Nullsoft Winamp PRO 1.2 for Android | 4Mb | 3Alt
TR: Android işletim sistemli cihazlar için piyasaya çıkartılan ünlü müzik oynatıcısı Winamp Pro Android 2.1 işletim sistemi ve üzeri sürümleri destekliyor.. En temel özellikleri artık dokunmatik ekranda hizmetinizde olacak.. Müzik dinleme ve yönetme keyfini yaşayın. Android'in Winamp uygulaması, gelişmiş senkronizasyon özellikleri ile kısa sürede Android kullanıcıları arasında yoğun ilgi görüyor. Ayrıntılı bilgi sayfanın devamında.
Android için tasarlanmış gelişmiş bir müzik yönetim uygulaması haline gelen Winamp, çok daha fonkisonel özelliklere ve Türkçe dil desteğine kavuştu. İşte yeni sürümün yenilikleri:
Winamp 5.6 ve üzeri sürümün yanı sıra Android 2.1 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışabilen yazılım, Wi-fi üzerinden bilgisayarınız ile bağlantı kurabiliyor. Güncellenen uygulamada öne çıkan en çarpıcı başlık hiç şüphesiz Türkçe dil desteğinin uygulamaya kazandırılması olmuş.
Görsel Düzenlemeler
Görsel olarak da bir takım düzenlemeler yapıldığı görülen Winamp, özellikle oynatıcı ekranında yapılan değişiklikler sayesinde çok daha başarılı bir arayüze kavuşmuş. Hatalardan da arındırılan uygulama, çoğunlukla SonyEricsson Xperia'da görülen çökme sorunlarından da büyük ölçüde kurtulmuş görünüyor.
Güncellemenin dikkat çekici başlıkları şu şekilde sıralanmış:
Yeniden tasarlanan oynatıcı ekranı
Alternatif parça bilgileri
Şarkı değişimlerinde albüm kapağı resmi efektleri
Yeniden tasarlanan ana uygulama ekranı
Türe göre parça çağırabilme özelliği
Kilit ekanında gösterilen sayfanın yeniden tasarlanması
SHOUTcas sayfasında tavsiye edilen istasyonlar seçeneği