notebook tavsiye

asusun ana kartının bazı entegrelerini toshiba üretir bunuda belirmek isterim.. asus anakartındaki bazı entegreler toshiba üretimidir.. Asus anakartlar içinde 1 numara...

zaten hem asus hem de toshi çekik gözlü değil mi hocam.bunlar kendi aralarında paslaşıyolardır işte =)

yani pc alıcakları doğru yönlendirelim sonra pişman olmasınlar paraları boşa gitmesin.benim gibi servis manyağı olmasınlar...

zaten hem asus hem de toshi çekik gözlü değil mi hocam.bunlar kendi aralarında paslaşıyolardır işte =)

yani pc alıcakları doğru yönlendirelim sonra pişman olmasınlar paraları boşa gitmesin.benim gibi servis manyağı olmasınlar...

bak orası öyle :D :D.. insanlar özellikliği iyi olup parasıda ucuz olan laptoplara yöneliyorlar.. yada bizim gibi iyi marka die kandırdıkları için bu kadar servise gidiorlar :D :D...
bana kalırsa hem ucuz olup hemde iyi özellikte laptop almak isteyenlere kısmen samsungu öneririm gelecek senelerde o kadar aşağıda olmayacak fiyatları bildiğim kadarıyla. en azından kötünün iyisidir bence ve o da çekik gözlülerin memleketinden :D

Geri