notebook (ram) yardım lütfen

edovardo35

New member
Reaction score
0
notebook (ram) tavsiye ihtiyacım var

beyler bende toshiba laptop var içinde 512+512 toplam 1 gb 533 mhz ram var max ram 4096 pc yi hızlandırmak için ikitane 2 gb ram almayı düşünüyorum kıngston 2 gb ddr2 533 mhz tercihim ama 533 lüğü hiç bi yerde bulunmuyo 667 mhz taksanda bişi olmaz dediler bende pek anlamıyorum bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden tşkr

doğru demişler 667 taksan birşey olmaz sadece 533 mhz de çalışırlar ve satın alırken fazladan biraz daha para vermiş olursun

bilgisayarının markası nedir?
modeliyle beraber alabilirmiyim?

şimdi şöyle bir durum var 667 takarsın çalışmayadabilir karşılaştığım bir durum bazen 533 mhzde çalışıyor bazen çalışmıyor bios update falanda denemiştim ama ram uyumsuzluğu deyip vazgeçtim

bilgisayarın için 2gb 533 ram da iyidir daha üstüne çıkmak maddi anlamda kendini zorlamak olur fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum

pc toshiba A100-036 1gb+1gb takmak istemiyorum max. kapasitesi 4 gb ilerde yine yükseltme ihtiyacı duyarsam 1 leride çıkarmam gerekicek bikerede bitirim istiyorum toplam 110 liraya maal olcak sanırım

arkadsım kim demişse doru demıs genel olarak bı sorun yasamassın...

aslnda yapabılceın bısıde yok kngstn bıldıgm kadarı ile 533 mhz lik 2gb ram uretımı gerceklestırmıyor....

ancak senın laptop'unun modelide sorun cıkarmaz normal performansını alırsın... yanı werimli bir sekilde calısr...

ben en isi bitane 667 mhz lik alim denim başka türlü kesin emin olamıycas sanırım sorunsuz çalışırsa bitane daha alırım soruma cvp veren arkadaşlara teşkredrm

arkadaşım laptop un modeli ney
bende de toshiba a200 1cr var
üzerinde 512+512 vardı 533mhz
bu alet zaten 2gb ram destekliyor bende 1024+1024 taktım
zaten fazlasını desteklemiyor benimkiyle aynı modelse

dostum şüphelerimiz var sen en iyisi bi bilgisayarcıda taktır çalışır tam performans alır isen kesin kararını verirsin.. diğer türlü internetten alıp elinde kalmasından korkuyorum..

benim pc max. 4 gb destekliyo arkadaşım atn47 kardşm de çalışmas demiş ama şöle bi sorun var kıngstonun 2 gb 533 lüğü piyasada yok 667 ve 800 mhz hepsi sadece 1 gb lığın 533 lüğü var

kıngston 2gb ddr2 667 mhz aldım arkadaşlar taktım sorunsuz canavar gibi çalıştı sadece aldığım yerin önerisi içindeki 533 mhz yi çıkar sadece 667 liği tak dedi çakışma problemi olmasın diye ilgilenen arkadaşlara tşkr edrm

kardeşim sen 533 bulmaya çalış.667 de açsabile zaman sonra problem olabilir.onun garantisi yok.benden sana tavsiye.ama anakart özelliklerine bakarak eğer ana kartın 667 yi destekler derse o zaman problem olnmaz

Geri