Norton Ghost İso yu Usb den Açma ?

bayramsnmz

New member
Reaction score
0
norton ghostun cd den açılan sürümünü kullanıyorum.Acaba iso. yu usb den açıp yedeği flash diskten alabilir miyim ?

Ben Anlamam Ama Anlayan Arkadaşlar Geleceklerr

walla benim tahmin ettiğim olması lazım...
zor olmasa gerek ..
aklıma bişe gelio ama tam da anlamadım senin dediğini...
flash diskten iso formatındaki ghostu mu çalıştırmak istion çalıştırıp yedek mi alcaksınn..
ya da yedeğini mi kurcaksın?

Sorun anlaşılır değil. "Acaba iso. yu usb den açıp yedeği flash diskten alabilir miyim " ne demek? iso neyin iso su? Usb den ne takıyorsun, yedeği flash diske mi alacan, flash diskten yedeğimi alacan? Biraz daha açık yazar mısın?

norton ghostun cd den açılan sürümünü kullanıyorum.Acaba iso. yu usb den açıp yedeği flash diskten alabilir miyim ?

evet acabilirsın boot olustuma bolumunden boot olustur deyip flas disk sec sonra flas dısk pc tak bios aç hdd seceneklerinde + ve - kullanarak flas disk 1 al ve f10 keydet bu kadar
pc yenıden başlat.

evet acabilirsın boot olustuma bolumunden boot olustur deyip flas disk sec sonra flas dısk pc tak bios aç hdd seceneklerinde + ve - kullanarak flas disk 1 al ve f10 keydet bu kadar
pc yenıden başlat.

Son derece kaLiteLi bir anlatım.. :goz: ofLi_ts nin dedigini yap ama bir daha sorunu daha anlasıLır bir bicimde anlatırsan daha güzeL oLur :)

Geri