Normal DVD lere sonradan üzerine yazdırsam cd de arıza olurmu?

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Selamunaleyküm.
Arkadaşlar normal dvd cd lerinde (yazılabilir değil) biliyorsunuz neroda bazı ayarlar sonucu yazılmış cd lerin üzerine sonradan gene ekleme yapabiliyorsunuz.Benim sorum sonradan yazma işlemi yaparsak cd de bi arıza oluşurmu ilerde.Mesela yazdırdığım cd lerin .iso dosyalarını şu küçük kare cd lere yazdırıcam.Lakin sonradan yeni çektiğim cd lerin .iso dosyalarını cd ye eklersem cd de ve içinde dosyalar ilerde arıza çıkartırmı?Bunu çünkü 1 yada 2 defa yapmıcam.Cevaplarınızı bekliyorum.Allah razı olsun inşaAllah.

Selamunaleyküm.

Ve aleykümselam Chechen
Bide faydalı bi işle uğraşsan etimi kemircem =P

o dediğin bi sorun çıkarmıyo benim bildiğim neroda ayarını güzel yaptığın müddetçe işletim sistemleri farklı olursa belki problem çıkarabilir onun haricinde dediğini ben çok sık yapıyorum aynı pcde kullanıyorum ama çekilen cdleri problem yaşamadım hiç ama yinede önce bi iki cdd yakma pahasına deneme yap bizde sorun olmaz sende olur sonra bide cd borcumuz olmasın sana( =

Ve aleykümselam Chechen
Bide faydalı bi işle uğraşsan etimi kemircem =P

o dediğin bi sorun çıkarmıyo benim bildiğim neroda ayarını güzel yaptığın müddetçe işletim sistemleri farklı olursa belki problem çıkarabilir onun haricinde dediğini ben çok sık yapıyorum aynı pcde kullanıyorum ama çekilen cdleri problem yaşamadım hiç ama yinede önce bi iki cdd yakma pahasına deneme yap bizde sorun olmaz sende olur sonra bide cd borcumuz olmasın sana( =

Bi hata yaptık girdik şu arşiv yapma işine hep Kadir abinin suçu o gaz vermişti zamanında yakında terabyte servere geçicem emmi oğlu olmuyor böyle bi sürü cd oldu anasını satim ):
Deneme işine gelince bugün bi denim dediğini lakin bu denememde bi sorun çıkmazda diğer önemli arşivde sorun çıkarsa vay haline :D

Geri