NONDA NIN isyanı???

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Nonda'nın isyanı

G.Saray'ın Kongolu golcüsü, G.Brliği maçındaki mağlubiyette sorumlu gösterilmesine sert cevap verdi.

Nonda.jpg

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Gençlerbirliğ maçındaki performansı yüzünden ağır eleştirilmişti. Kongolu golcü dün akşamki Denizlispor maçın ardından bir açıklama yaptı.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada Gençlerbirliği maçıyla ilgili eleştirilere katılmadığını, o yenilginin sorumlusu gibi gösterilmesine çok üzüldüğünü söyledi.

Nonda '' Bana göre bu yenilgiyi sakatım diyerek takımla birlikte Ankara’ya gelmeyip, ertesi gün sapasağlam antrenmana çıkanlara da sormak lazım” diyerek Ankara'daki maça sakatlığı yüzünden gelmeyen Hakan Şükür ve Mehmet Topal'a gönderme yaptı​
kaynak habertürk

Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke'nin katıldıgı programda izledim bu röportajı.yorumcular Uğur Meleke,Ahmet Akcan'ı sorumlu tutmustu.ceza verilecek sanırım Song'a

Salla be Nonda Hakan'dan gecmiş zaten ama Topala Laf ettirmem :=) bi tarfatan sende haklısın ne diiiimm!!!
Bi futbolcu eyi oynadığı zman Kral bir mac kötü oynasın kötü oyuncu İşte Türkiye gercekleri>

Ne olursa olsun nonda nın yaptığı açıklamalar yalnış takım şampiyonluğa giderken bööle açıklamalar yapmaması gerekir nonda profesyonel oyuncu bu sene yabancı olarak bi ondan hayır gördük o da bööle yaparsa yandık

Geri