NoLuyoruz ßeßişim.

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Hiç tanımadığın insanla nasıL oLurda 5 dakika içinde Canciğer kuzu sarması oLursun.Bu ne yıLışıkLık.ßu ne Samimiyet ya Dudağını büke büke bebişimm TatLım qüzeLim DiyebiLiyorSun?Bir insana Canım diyorSan Canını VermeLisin ßence.
Sizce?

Yapmacık olmaktansa yanlış olmayı tercih ederim.

Neysen o olacaksın.

Bi laf vardır maksat seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir die.Heralde bunu en güzel bu söz anlatıyo.

Sanki Başına GeLmiş Gibi Yazmışsın...

BiriLerine De Gönderme Sezdim Ama Neyse...

Tabiki Saçma Sapan İşLer BunLar... 5 Dk. Da OLacak İş DeğiL...

ole konusan ya aptaldr.. yada karsisindakini basit biri olarak goruyordur :=)

Suç karşıdankinde değil o lafları işitende. Karşısındakine o cesareti göstermesine izin verende.

Suç karşıdankinde değil o lafları işitende. Karşısındakine o cesareti göstermesine izin verende.

Burada HakLısın, Ona O Fırsatı Vermeyeceksin, BeLLi Bir Çizgi Koyacaksın Ki Karşındaki Kişi O Çizgiyi AsLa Geçmesin, Geçerse Eğer Bunda Baş SorumLu Buna Fırsat HazırLayandır...

ii güzel diyorsunuzda karşıdaki ii şeler diyor diyemi azarlicaksınız?

iyi şeyler demek başka asılmak başka.

İkisini karıştırmamamk gerek.

Hemen tanıştığın birine bebişim tatlım demek iyi birşey değil asılmaktır bence.

Çok hoş birisiniz felan dersin anlarızda:D

Öbür türlü şamarı yiyebilirsin =)

Karşındaki Sana Canım Cicim Diyorsa, BöyLe Konuşmaması Gerektiğini SöyLersin HoşLanmadığını SöyLersin Düzgün Bir ŞekiLde OLur Biter OLay Kapanır, Karşısındaki Da Bir Daha Ona O ŞekiLde Konuşmaz OLur Biter, OLayı Baştan EngeLLemezsen Sonradan ÜzüLen Sen OLursun Demek İstediğim Bu...

iyi şeyler demek başka asılmak başka.

İkisini karıştırmamamk gerek.

Hemen tanıştığın birine bebişim tatlım demek iyi birşey değil asılmaktır bence.

Çok hoş birisiniz felan dersin anlarızda:D

Öbür türlü şamarı yiyebilirsin =)

hyr ben ilk tanışmayı kastetmemiştim tabiki ilk karşılaşmada diyene geçirecen :D

hyr ben ilk tanışmayı kastetmemiştim tabiki ilk karşılaşmada diyene geçirecen :D

Hee sen ilerleyen zamanlardan bahsediyon.

Valla o gidişata bağlı ama konu ilk başlardan bahsettiği için öle yazdım dostum.

KArşındakide sana ısındıysa bişiler olacaksa denilir tabi neden denmesin.

O zaman demezsen şamarı yersin:D:D

ne sapıklar var ya delioğlan ve hellfire özellikle hellfirenin abazanlığına versen delininde aklına versen başka kim var rahatsız eden

Kim kimi rahatsız etmişki?

YAda dur soruyu düzeltiyim.Rahatsız ettiğimizi sana kim sölediki?

Yapmacık olmaktansa yanlış olmayı tercih ederim.

Neysen o olacaksın.

Bi laf vardır maksat seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir die.Heralde bunu en güzel bu söz anlatıyo.

Süper bir yorumdu saoL. :D

Sanki Başına GeLmiş Gibi Yazmışsın...

BiriLerine De Gönderme Sezdim Ama Neyse...

Tabiki Saçma Sapan İşLer BunLar... 5 Dk. Da OLacak İş DeğiL...
ßiriLerine Gönderme değiL .
ßaşıma GeLiyor bazen evet ama KarşıLığınıda aLır.Ayrıca bayanLara özgü değiL ki sadece bu durum ErkekLer içinde geçerLi.Biraz Vakit geçirince ya Kanka oLursunuz ya Abi.Enseye SapLaklar küfürLer Vs.Vs
Yani bu tür insanlar çok var Amaç sadece ßakış açınızı bilmek yorumlarınızı okumaktı.

Senin yorumlarını seviyorum tek keLime ile yorumSuz:D

İlk Baştan Öle Konuşana Koyacan Kafayı Astronot Olcak :D

Geri