nolur biri yarım etsin :((((((((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baL

New member
Reaction score
0
benim basıma cok enteresan olaylar geliyo arkadaslar cözüm bulamasanız bile en azından nasıl oluyo onu bulmama yardım edermisiniz ?
benim eski erkek arkadasım yapıyor bu anlatıcagım olayları ve bu adam rarlı dosyayı acmayı dahi bilmiyordu :(
ama biz ayrılınca birden hacker kesildi basıma :(
ilk önce bi msn sifremi kırdı ki benim şifrelrim öyle cok basit diildir hadi onu gizli sorudan kırdı dedik dier tüm msnlerimin şifrelerini ve ikinci mailleriyle gizli sorularını fgalan deiştirdim şifre katiyen tahmin edemiycegi birsey gizli soru ise cok alakasız ama ben şifrelerimi deiştirdikten sonra önce iş yeri mail adresim ardınsdanda baska bi msn adresim daha gitti ve gün gectikcede bu böyle sürücek sanırım bu nasıl olur ve ne yapmalıyım :(
keylogger diceksiniz ama su varki bi sohbet sitesinde admin passım var eger keylogger olsa onada ulasması lazım deilmi hem benim bu son degistirdigimde tüm gizli sorularım ve sifrelerim gene aynı idi ama birini almış diger maillerim duruyor biri bi yol göstersin bişi desin yoksa ben aklımı kayberdicem :( :

ne olur yardım :(

şikayet et polise cezsı var onun aldıından kesim eminsen

kardeş öle trojansız pc ye girmek key log almak zor iş...
hele senin acemi gibiydi dediğin arkadaşının kısa zamanda yapması zaten imkansıza yakın.ßence sen pc nde ne olup bittiğinden emin değilsin.bana kalırsa keyloggerdan başka bişe değil.

eminim ya acıyor adam msn mi :( birde fors atar gibi kendi msn ninide acıyor onu da birde 1 balık 2 balık 3 balık yazıyor msn adına ve bu msn baslık oldugu zaman bi kac saat içinde benim bir adres ucuyor :(

ben pek anlamam ki trojen keylogger falan ama silinmiyor sanırsam cünkü bi sürü program denedim hala msn ler gidiyor bir bir 3 tane gitti alamıyorumda geri :(

mvardar' Alıntı:
şikayet et polise cezsı var onun aldıından kesim eminsen
:sigara: :sigara: :sigara:

adamın parmakları senden ayrılınca marifetlenmiş. kırmak lazım :mad:
ama sen kırma polis kırsın :Sopa

iyide polise gidip ne diycem mailimi caldılar falan mı :S off Sizofren sanırım napıcaksa benim mail adreslerimi :(

evet baya zengin benimde aklıma o geldi cünkü kendisi imkansız ya cidden imkansiz sanırım baska birine yaptırıyor peki bunun önüne gecemezmiyim bi şekilde yokmudur yolu

Eski arkadasın Msn adresini verebilir misin?? Nasıl becerio bu işi bi öğrenelim ilerde lazım olur belki.
Sana gelince de Adamın tahmin edicegi türden Mail hesapları oluşturma Kesin çözüm olur. Ya da daha fazla üzme garibi Barışın Gitsin Alla Alla...

ihtimaller :)
1.bence bu eleman bilgisayardan anlıyomuş,seni kandırmış

2.iyi bilgisayar bilen bi arkadaşı vardır.

3.keylogger (bence 3. seçenek)

hemen veriyim adresini ... bu onun adresi oluyor.. barısmaya gelince henüz aklımı kaybetmedim neyse iş geyige döküldü sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri