Nokia X7-00'nin Görüntüleri Sızdı!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Nokia X7-00'nin görüntüleri sızdı ortalık karıştı!

nokia_x7-00-472x352.jpg

X serisi eğlence telefonları olarak da adlandırılıyor hemde S40 ara yüzüyünü taşıyan modellerini kapsıyor.

Şimdilik sadece Symbian^3 işletim sistemi olacağı ve 8 MP'lik kamerası olduğu, Çift LED flash, Amoled işlemci ve 4 ayrı köşeşinde hoparlör olacağı biliniyor.

İşletim sistemi Symbian^3 olucak bu telefon N8 ile hemen hemen aynı ebatlarda, uzunluk ve genişlikleri hemen hemen aynı. 2 renkli tasarım tercih edilmiş, ön kısma çizilmez siyah renk hakim, arka kısımda ise metalik bir kasa var.

Aşağıdaki Videoda Nfs Shit oyunun oynandığı sırada çekilmiş. Hassasiyet dengesi çok güzel kurulmuş. Sensörler sadece sağ ve sol olarak asağı ve yukarı olarak da çalışmakta.

Video:

Arkadan Görünüşü
nokia_x7-00_leak_3.jpg

Üstten Görünüm
nokia_x7-00_leak_6.jpg

Kaynak: Cehennem_Zebanisi

bir an c7 i vede n8 i animsatti bana + oyunun görüntü kaliteside suan kullandigim samsung s8500 modelindeki kadar iyi gibi.... güzel telefon eline saglik ...........

klasik şirketlerin yaptığı bir şey sızdırıldı falan hikaye şirket bilerek sızdırtıyor nasıl ilgi görecek diye ona görede adım atıyorlar yinede hoş telefonmuş ama teşekkürler paylaşım için

way be adamlar uçmuş iyice. bide iyice bilgisayara girse bu nokia olacak artık.

... Bayıldım telefona verilen paraya de yer ...

samsung s8500 1 ghz nokia N8 680 MHZ. istediğince cep telefonu çıkarsın nokia. 1 ghzi halen göremedikten sonra takılmalar donmalar devam ettiği müddetçe samsung firmasının teknolojisinin üstünde bir cihaz çıkarması bence artık hayal. ayrıca nokia euro bazlı girior ülkemize. düşük bir fiyatının olması beklenemez.

Geri