Nokia paramı geri vardi:)

kandan

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar. Tam olarak bir sene önce 650 YTL'ye KVK garantili Nokia 6131 almıştım. Fakat üç kere aynı arızayı yaptı(kendi kendine kapanıp açılıyordu). Bende Nokia'yı arayıp paramın iadesini istedim. Sağolsunlar fatura tutarını geri iade ettiler(şuan 350YTL fakat bana 650YTL iade ettiler). Şimdi Nokia 6267 almayı düşünüyorum. Kullanan yada bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirse çok sevinirim...

Bence de N serisi'nden şaşma.. N73 Music Edition'a bayılıyorum, özelliklerine bak sen de bayılırsın..

n95 8gb kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

aynen bencede n serisiden al bende n73 alıcmm nokiadan şaşmıcaksnnn!!!

nokia bndan iyi reklamını yapamazdı heralde helal olsun adamlara müşteri memnuniyetine bak sen bravo
paylaşımın için tşkr

aga bende tavsıye edrım n73 me al bence harıka telefon benımde cok hosuma gıttı

Walla arkadaşlar hiçbir sorun çıkarmadan iade ettiler üstelik paramı aldıktan sonra ve almadan önce(KVK'dayken) arayıp herhangi bir sorun olup olmadığını sordular. Müşteri memnuniyeti budur işte. Nokia'dan şaşmam bu saatten sonra kesinlkle de tavsiye ediyorum her tanıdığıma. Bu arada 6267 aldım çok memnunum 6131 den çok çok iyi çok güzel yapmışlar. Tek eksiği simbian olmaması. Java programda bulamıyorum:(

arkadaş napıcan oyle cihazları ya tabı kapanır açılır al bitane n serisi paşa paşa kullan yada paran varsa bi 8800siricco al hayrını gör babalar gbi

arkadaş napıcan oyle cihazları ya tabı kapanır açılır al bitane n serisi paşa paşa kullan yada paran varsa bi 8800siricco al hayrını gör babalar gbi

Simbian olmasını istemiyordum ondan 6131 aldım zaten telefon kapanıp açılmasa çok iyi bir telefondu. Şimdi de 6267 aldım bu daha da iyi. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim sesi menüsü çok iyi. Kamerası 2 MP olmasına rağmen süper foto çekiyor. Herşeyiyle harika bence...

Nokia'dan şaşma arkadaşım, abuk sabuk samsung'la falan uğraşma.

aga faturayı istiyorlarmı yaa benim cihazdada aynı şekilde bi problem var daha vermedim servise ama benim servis genpa onlar biraz çirkefler sonyericsson dan biliyorum geçen yıl illallah ettirdiler bana benim nokia nın faturası kayıpta ondan sordum fatura istiyorlamı diye

Geri