***Nokia N73 GÜVENLİK KODUNU KIRMA(%100 Çalışıyor)***

ellerine emeğine sağlık fakat wermi$ olduğun linkte dosya bulunamadı diye hata weriyor,linki yenilermisin lütfen ?
Saygılarımla

ellerine emeğine sağlık fakat wermi$ olduğun linkte dosya bulunamadı diye hata weriyor,linki yenilermisin lütfen ?
Saygılarımla

Bende tüm teller için geçerli olan birşey yazim hemde programsız:D,
altta yazan siteye İmei Numarasını Giriyosun Sana master kodundu veriyor onu güvenlik kodunu değiştirmek için kullanabilirsiniz.
NOT1: "I'm legal owner of the phone with that IMEI" yazısı işaretli olmazsa master kodu vermez

http://nfader.z-host.ru/

imei numarasını öğrenmek için:
"* # 0 6 # " tuşlaman yeterli
NOT2: Tırnaklar yok:

NOT3: Motorola ve nokia tellerde kesin işe yarıyor denedim ve gözelerimle gördüm ama diyer telefonları denemedim
NOT4: Verildiyse özür dilerim

bu link bende de war,fakat yeni telefonlarda yani N73 filan bunlarda olmuyor... Bilginize
Saygılarımla

ya burda dosya bulunamadı yazıo

kardeş emeğine sağlıkk konuyu güncelleştirsen sevinirim çünkü link ölmüşşş.....ltf

100% çalisiyor emegine saygisizlik olmasin ama bunu zaten o programla ugrasirken bulmustum :victory

kardeş Allah razı olsun harika bi iş çıkarmışsın

kardeşim ellerine sağlık çok basit ve %100 çalışan bir program çok aradım senin sayende çözdüm teşekkürler...

kardeş oldu eline koluna sağlık! %100 çalışıyor.10 ytl vermekten kurtardın çok sağolasın :):)

Arkadaşlar programın linki güncellendi. Yazdığım yöntemi harfiyen uyguladığınızda sorununuz tamamen ortadan kalkacaktır. Mesajlarınız için teşekkürler. Herkese iyi çalışmalar...

yaw kardeş..teşkur iyi bi iş çıkarmışında..bi problem yaşıyorum.. nokia pc suite telefonumun bağlanmasına güvenlik kodu nedeniyle izin vermiyor, bağlayamıyorum.. dolayısıyla NSS'yi açtığımda device(cihaz) görülmüyor.dediğin gibi "factory settings-->full factory-->reset" diyorum sağ alt kösede "reset factory error" yazıyor.. sanırım cihazı bağlayamadığımızdan(yazılımsal olarak, yoksa kablo bağlı) program görevini ifa edemiyor.. ayrıca benim tel kapalı açamıyorum(güv. kodu yüzünden) lütfen bilen biri yol göstersin..

"Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın...
Telefonunuz bağlandıktan sonra"

kardeş bi yapamadım şunu..bağladıktan sonra diyorsun ama güvenlik kodu ile kitlenmiş benim tel. açamıyorum dolayısıya pc suite telimi görmüyor.su bağlanma işini bi açıklasanız..

YARDIMM !!!

Healllaaahhh Olsun!!!
Aynıo Benım Gıbı Bır Adammıssın Yaa Helal Rep Mep Ne Varsa Senın Olsun...
HAA BIDE UNUTMADAN BU OLAYI YAPMADAN ONCE TELEFONU MUTLAKA GENEL YANI GENERAL MODA ALIN GENELDE BAZI TELEFONLARDA ILLA GENERAL YAPMAN GEREKIR VE TELEFONU KAPATIN SORA YINE ACIN

nemesis proqmı tlf icin versiyon yükseLtme icin kuLLanılıyor bu arada

çok Savulun çok Işime Yaradı Be Bu Pro Allah Irazi Ossun

Gardaş Yaw Bu Proyu Herkece Yolladım çok Eyi Oldu

link falan bozuk deil on numra çalışıor.. ellerine saglık kardeşim..

Geri