nokia c7 haritalar sorusu

hergelex

New member
Reaction score
0
arkadaşlar daha 2 gün oluyor alalı.sorun değil bir sorum var.şimdi iphone denen alet internete baglı olmadan haritalara baglanabiliyormuş galiba.gps mi oluyor bu ?

ayrıca benim telefonum da bu özellik var galiba.ama internet olmadan kullanabilir miyim.yani yol tarifi alabilir miyim.bilen varsa anlatırsa sevinirim

Cep telefonunu hatsız seçeneğinde ovi map e gir nete bağlanmak istediğinde kablosuz ağı olan bir yerden haritanı güncellet sonra açık alanda rahatlıkla kullan eğer hatın çeker konumda kullanırsan az da olsa hattın internetini kullanırsın ama aklında olsun hat çekrken haritanı güncelletme yoksa faturan seni mahveder.hat çekerken kullanırsan ekranda ne kadar veri çektiğin görüntülenir bu kullanım kb mertabesindedir çok da fazla bir şey gelmez mb mertabesinde kullanmamaya dikkat et

yani illa internet mi lazım ona.ben zaten ttnete bi ton para öderken gsm için de ödemem mi lazım.eğer öyleyse gps in ne anlamı var :)

illaa internet olması gerekmio ama ovi suitle haritanı bir defa güncelle telefondan da yapman gereken haritalara gir seçenekler menüsünde interneti seç ve orayı çevrimdışı olarak değiştir bir daha internete bağlanmak istemeyecektir böylece telefonu da hatsız da kullanmamış olursun

internetsiz kullanabiliyorsun tabi haritanın en son güncellemesini yaparsan. arkadaş anlatmış zaten ama internetle kullanıtsan daha da başarılı hızlı oluyor. benim hattım vodofone mesela aylık 799 a gayette iyi bir intwrnet paketi var. sorun olmuyor pek

Geri