Nokia 6270 Yardım

silverman

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 6270 cep tel aldım.Mini Sd karta çektiğim bir fotoyu kaydettim ve onu ekran duvar kağıdı olarak atadım. telefonla uğraşırken ekran bembeyaz oldu ve ekranda sadece şarj durumunu gösteren simge görünüyor 2-3 sn sonra görüntü tekrar geldi. bunu 2 veya 3 defa yaşadım.ayrıca bu olayları her seferinde hat çekmediği zaman yaşamamla bir alakası var mı acaba? sizce bu neden kaynaklanır? yardımcı olursanız veya fikir sunarsanız sevinirim şimdiden sağolun

aynısı bana da oluyor ve yalnız değilsin benim gibi 6 arkadaşımda daha var 6270 hepsinde aynı sorun....keşke almasaydım lanet olsun bu telefona bk gibi bitek 2.0 mp başka hiç bi skm yok........................................

msn in varsa ekla [email protected] 6270 zedeler olarak:D

telefonunda ki resmi önizlemede iken duvar kağıdı yapmaya kalkarsanız beyaz ekran görüntüsü ile karşılaşırsınız.
bunun için resmi önizlemede değil resmi açıp ondan sonra seçenek---görüntü kullan--duvar kağıdı yap seceneğini işaretle.
sorun çözülür.
bir diğer husus ise resmi başka bir yere taşıma,silme,ismini değiştirme bu hataya neden oluyor.

bende de 6270 var kardeşler bendede aynı sorun oluyo ama ben tel.memnunm 2megapıxel kamerası olsun yükses sesi olsun bu tel harika...........:::::D

arkdaslar hepinize ılk once gecmis olsun diliyorum 6270 ozlelık bakımından gusel bir telefon ama sole bır sıkıntısı var telefonun ıcınde 6 adet vıda var ve bunların gevsemesıyle tlf sıkıntı yarata bılıor sebeke cekmeme acılmama kendı kendıne kapanma genelde bu arzalar vıdaları sıktıgınızda gıderılıyor böle bir arzasi daha var kulananların aklında bulunsun...

Geri