Nokİa N70 Mİ N72 Mİ

ezkey

New member
Reaction score
0
arkadaşlar valla ne alacağımı bi türlü çözemedim samsung alacakdım d900i ama baktımki işletim sistemi yok ve sesi az çıkıyor
bende 450 ytl lik diğer nokia modellerine baktım bunlar en iyileri olarak gözüme çarptı.aralarındaki farkıda tam anlayamadım n72 mi güzel n70 mi siz ne alırdınız bana yol gösterin lütfen şimdiden teşekkur ederim

n70 kullanıorum gayet ii :) ama music edition

bende aynı soruyu sormuştum :) hala kararsızım :saskin

birde ikiside aynı işletim sisteminimi kullanıyor yani n70 programlarının hepsi n72 yede oluyormu?

vala ben n72 kullanıyorum cok menunum
n 70 in sadece onde kamerası var
ama n72 gibi yazılım yukleyemiyorsun
sadece yazılım guncelleyebiliyorsun

ßen N73 KuLLanıorum Ama.. ßenim Arkadashımda N72 War Chok Memnun GuzeL TeLefon ßence n70 ALıcaqana N72 AL Daha iIi Derim..

N72

vala ben n72 kullanıyorum cok menunum
n 70 in sadece onde kamerası var
ama n72 gibi yazılım yukleyemiyorsun
sadece yazılım guncelleyebiliyorsun

bende N72 kullanıyorum ve katılıyorum N70 de sadece öndede kamera var onun da görüntüsü o kadar da iyi değil N72 derim ama baya param var dersen N95 8 gb tavsiye ederim

Bende N70 kullanıyorum o öndeki kamera video görüşmesi yapmak için kendine bak diye değil, bencede n73 alabilirsin onunlada videolu görüşme + ana kamarasıda 3.2 Mpik. daha iyi yani

kardeş ben n70 kullanıyorum aslında bende n72 alcaktım fakat n70 dahi iyi dediler sebebi ise n72'de
3g(2.kamera yok) = n70 daha iyi

Aralarında neredeyse hiçbir fark yok, sadece şekil farkı var.
Hatta bunlar 6630'un biraz daha hızlı olanları diyebiliriz.
Ama biraz daha üzerine katıp N73 alırsan o zaman verdiğin paranın bir kıymeti olur işte..

ben 6300 kullanıyorum tavsiye etmem şarz az gidiyor

dün n72 aldim ikinci el fiyatlar düşüyor bayağı ama numara farkina kanmamak lazım n70 almıştım kankama daha heybetli duruyor...

dün n72 aldim ikinci el fiyatlar düşüyor bayağı ama numara farkina kanmamak lazım n70 almıştım kankama daha heybetli duruyor... bu telefonlara yazılımlar bile 2007 şubatına kadar ve ingilizce bence ikiside bi bok etmez.. samsung dan şaşma.. bir tane nokia yeter yedekte.

Geri