No Beta Denyo Launch III Beta Değil Tamamen Yeni Sürüm

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
Programın çok fazla eklentisi çıktı Ykında Bu programın eklentilerini yuklicem ve Kullanımını anlatcam Her gün baqın yeni birşey eklenmişş olabilir
www.perfectmusic.org/denyolaunch.exe

Bağlantı hızınıza göre herhangi bi sitede dakikada 1000 lerce üye açabiliyor, Bu program ile tek bir Dial up bağlantı bile Türkiyenin en büyük sitelerini saatlerce kitliyebiliyor. ASP, PHP programcılarının aşina olduğu (kullanmak için bu dilleri bilmenize gerek yok, Ayarları otomatik de alabilir.) form verilerini girdiğiniz takdirde en sağlam forumları bile dakikalar icinde kullanılmaz hale getirebiliyor, sizin reklamınızı 100 lerce mesaj seklinde siteye basabiliyor.

Özel durumlarda, sitenin indexini değiştirebiliyor, Mesaj kutusu koyabiliyor. yada userlarin browserlarini kitliyebiliyor.

Bu program ile Bir dakikada Binlerce gereksiz üye açarak yada mesaj atarak siteyi kitleyebilirsiniz, Hemde birçok site üyeliğinde bulunan Email ile aktivasyonu kandırıp maillere yollanan linklere otomatik tıklatabilir ve aktive edebilirsiniz.

Proxy Listesi kullanarak clicker modunda çalıştırabilir, nette doldurduğunuz bir web formunun simulasyonunu yapıp aynı formu 1000 lerce kere doldurtabilir, değişkenler, rastgele sayılar, rastgele mail adresleri kullanabilirsiniz.

Bu adamı çileden çıkarır yaw bizim siteye de biri saldırmasın bu şekilde :)

ya ben de var da bi siteye uyguluyorum ama bi b*k olduğu yok siteye :D

ya bu programları buşekil veriyoruz sonra gene biz zararlı çıkıyoruz adam alıyor bize karşı kullanıyor arkadaşlar lütfen türk sitelerine dokunmayın okadar zararlı siteler var ama gene dönüp dolaşıp türk siteleri ile uğraşılıyor. teşekkürler dostum paylaşımın için

link ölü arkadaşım bir tane sağlam yok mu be

TesekkurLer... Ancak boyLe seyLerin veriLmemesi Lazim... onune geLen 4 Lamer aLiyor bunu bir siteye DDOS yapiyor Hack Team oLuyorLar... bir kac site de hackLediLermi tamam !! onLardan daha buyuk bir hacker yok ...

tamam dostum sen öyle diyorsan

Geri