Nitrocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş link ölü yenilesen iyi olur şimdiden teşekür

anladığım kadarıyla bi tür trojen he mi? eh yarasın abazalara ne diyek ama umarım biri bununla yanlış kızın videosunu çekerde gelip buluruz o adamı 4 kamera eşliğinde baarta baarta işleriz

çok teşekkürler, gerçekten güzel bir döküman olmuş..

bunu ayrıca bir başlıkta açman çok daha güzel olurdu, deiğin gibi burada kaybolup gidebilir..

sen, ben başkaları "seve seve" paylaşmaya devam edelim, gerisine kafanı takma..

hemen denemeye başlıyorum;)

EDIT: bu zaten başlı başına bir trojanın anlatım konusu.. tek bir amamcı yok ki bunun

sadece webcam açmak gibi.. bunu pekala keylogger & trojan bölümü altına açabilirdin..

sanki ben buraya aç demişim gibi bana suçlamada bulunamazsın.. ben içeriğini bilmiyordum konunun..
slm bütün yazılaınızı okudum ve bu işi yapsanız yapsanız sizi yaparsınız şu gizli wep cam açma programını bana yollarmısınız ria etsem nitrocam mı neymiş ismi bi türlü bulamıyorum inanmassınız tan bir aydır arıyorum hala buulamadın başka bir uslubumu var acaba neyse bu benim msn ( [email protected] ) lütfen bana bu programı gönderin ne olur

Arkadaşlar prorat ı denedim ancak bi sonuç alamadım ıp nosunu girdim karşıtarafın port numarasınıda girdim yemiyo karşı tarafın ıp nosu ile port numarası sadece yetmiyomu yoksa bişeyleri eksikmi yapiyom...Acaba karşı tarafa bi dosya nyada prog mu göndermemiz gerekiyo ...Ayrıca server ayarı yapınız diye birde hata mesajı veriyo server olayı nedir server ayarı felan Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı
SAYGILARIMLA

KardeŞ Lİnk Kirik Bİ Kontrol Etsen De İndİrİversek

hey.. fazla bılgısayardan anlamıyorum, ınege bakıyormus gıbı bakıyorum yazdıklarınıza. banada bırı daha net anlatsın rıca etsem:)( bugun 11 gun oldu ugrasıyorum tık yok...) basarırsam ılk yapacagım iş turk_hardın goruntusunu cekmek:D:D::D:D:D:D:D:D: sakın kıklemeyın benı:p

neredeyse 2,5 yıl olmuş...zaten link sağlam kalsaydı bir mucize olurdu....

arkadaşlar 8080 olan yere 4040 yazıcaksınız oluyo ben denedim ama sadece fotgraf gibi görüntü alıyorsun tşk kardeşim

ya arkadaşım çok güzel ve ilgi çekicide biz beceremedik galiba :vur

ama olsun emek vermişşin saol iii çalışmalar

phew kardeş bak cidden pc den bi an korktum nerden okudum yazdıgını yav kamerayı filan söktüm bunların aslı varmı yav ben pisiyi camdan sallayacam bak.ha ben yazdıklarını yapabilsem bilgisayar üretirim valla.ha şu işi banada öğret be kardeşim boşver ben 1 yılda anca beceririm bunları ama hiçbişey bilmeden basit kimi geldi.değişik olmuş sagul valla. teşekkurler. öğretecenmi?

arkadaşlar kullanmasını bilen birisi varsa yazzsın en ince ayrıntısına kadar teseşkkür manyaaa yabıcam valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri