NitroCam - MSNwebcam, İzinsiz Cam açma Programları için Buyrun !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walaa çok saolun sabahtan beri arıyorum bendekini antivirüs prog silmiş :D

sitede bi sorunmu war linkler ölüü :S

yaa küçücük bi soru sorucam mesela görüntüyü almak için karşı tarafın ip si gerekli... ben dielim ki o dosyayı açtırdım dier arkadaşımın pcsinde ama onun ipsine nerden bakabilirim yardım lütfen...

uykumgibig' Alıntı:
arkadaslar sülermisiniz trojen olmadan nasıl karsı tarafın camını acacaksınız siz kendinizde kurmayacaksınız karsı tarafa gödereceksiniz

ee karşı tarafa gönderdiğin ne oluyor :) . Trojan değil mi? sonuçta izinsiz webcami açmaya çalışan bir program trojandır. :saskin biraz mantık :eek:ha

bir günde adam akıllı virüssüz dosya verin yaa :(

hacktooların virus olarak algılanması normaldir.

yahu arkadaslar ben bu programi indirdim calisioda... ama simdi silmek istiorum bi türlü beceremiorum nasil silicem ki :?

gereksiz bi bilgi bence... trojen acaip yapışıo pcye.. shell komutlarını engellio.sonra hizmetleri durduruyor ve sistem programlarının açılmasını engelliyor..yinede emek var ortada.. tşk etmek lasım..

bu açmıyor inen dosyaların hiç birisi şifreyide yazdı m neden koydun yaw o zaman bedava mı indirios sanki :D :(:(

gidinde siz kamuran akkor dinleyin ok mi

indirmişte silecekmiş yaw D::DD::DD:D:D:D:D maynakmısın sen kısım
banada yola ok o zaman açmıyor işte ama al hadi teşekkür ederim

iiii....

ben calıştırdım calıştıramayanlar utansın :) trojanlı diyen arkadaşlar yüzünden kaspersky 7.0.0.125 ten tarattım tertemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri