Nihat Taraftarla Tartıştı

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
qnmcs6.jpg

Süper Lig'de dün akşam deplasmanda Gaziantepspor'a 2 - 0 mağlup olan Beşiktaşımız, İstanbul'a döndü.

THY'ye ait uçakla gece Atatürk Havalimanı'na gelen Siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcularımızın moralsiz olduğu görüldü.

Bu arada havalimanı çıkışında bekleyen bir taraftarın, "Yaramazsınız" şeklindeki sözlerine futbolcu Nihat Kahveci, "Kim yaramaz?" diyerek, sert bir şekilde tepki gösterdi. Taraftarın üzerine yürüyen Nihat'ı takım arkadaşları araya girerek sakinleştirdi.

Takım daha sonra otobüsle havalimanından ayrılarak Ümraniye Tesisleri'ne gitti.

Kaynak: DHA

Aldıgın paranın ve başarısızlıgının altında ezılmek sende asabiyette yapmıs Nihat Efendi... Yaramaz kim diye sorma cumle alem bılıyor kımın yaramaz oldugunu yada daha kısa yolu git de aynaya bak...

Boynunu büküp, hatanı kabul edip oradan gitmen gerekirken, Sen neler yapıyosun?
Hiç yakıştıramadım Beşiktaş ın çocuğu.
Seni tanıyamıyorum artık

yaramazsın işte varmı ötesi,ne hayaller kurdu bu tarafta sen ilk geldiğinde,belki kimimiz olmaz bu yaştan sonra dedi ki bunlara bende dahildim,ama içimizde hep bir umut vardı,sen içimizden cıkmıştın bu yuvanın evladıydın,dedikki sivok,ernst ferrari bir koşarsa Nihat iki koşar dedik,hep yeşil tuttuk umutlarımızı ama sen sonbahardaki kuru yapraklara cevirdin umudumuzu .....

Dün Akşam Tv'de İzLedim Gerçekten Türkiye'yi Avrupa'da BaşarıyLa TemsiL Etmiş, TecrübeLi Bir Oyuncuya Yakışmayan HareketLer, Nihat'a Yakışmadı...

Nihat gerçekten eski Nihat değil.
Onu tanıyamıyorum artık.
Keşke aldığı paranın hakkını vermek için birazcık çabalasaydı.
Eminim az bir çaba gösterse Nihat bugün gol krallıgında 1. sıradaydı...
Ah nihat ah üzüyorsun bizleri ... :mad:

Geri