Nihat Resmen Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

Cok iyi transfer Bobo iLe beraber iyi bir ikiLi oLurLar. . .
YıLLardır avrupada oynuyor.ŞL de de cok işe yarayacak. . .
HayırLı oLsun. ..

Gerçekten Büyük İş Yaptı GeLeceğini Sanmıyordum Ama Bu Mehmet Topuz Ve Gökhan Zan OLayLarından Sonra Başkan'ın Camiaya Bir Müjde Vermesi Gerekiyordu Bunu Yaptı, Nihat'a SağLam DiL dÖktüğü Kesin, HayırLı OLsun Beşiktaş'a, Nihat'ı ŞampiyonLar Ligi'nde İzLemek Büyük Keyif OLacak ÖzeLLikLe =)

şu son bi sezonu çıkarsak..
müthiş bi kariyeri var..
başarıLı oLur inş..

hey gidi swiss oteL.. :hhmanD

ben yazmıştım salıyı bekleyin diye ben başka bir isim bekliyordum ama bomba isim bir gün gecikmeyle nihat geldi iyi oldu bobo gidecek bu durumda nobre-nihat-holosko buda forvet hattında tek yabancı kullanmak demek 4-3-3 sisteminde orta sahadaki 3lünün 3üde yabancı ernst-fink-delgado(tello) bu durumda defansta 2 yabancı kullanma şansımız artıyor bu açıdanda iyi oldu yani

Beşiktaşıma HayırLı OLsun :D
1 Günde 3 Transfer İsmaiL-Nihat-Rıdvan :durdurun

Ben Nihat Beşiktaş Formasını giymedikÇe,Yada beşiktaşın sitesinden açıkLama yapıLmadıkça,Nihat'ın geLdiğine inanmam,
Çünkü Nihat ''Türkiye'ye geLmeyi kesinLikLe düşünmüyorum'' demişti,

İmza töreni İnönü'de

Başkanımız Yıldırım Demirören Çarşamba gecesi İzmir'de anlaştığı eski futbolcumuz Nihat Kahveci'nin İnönü Stadı'nda taraftar önünde düzenlenecek imza töreniyle yeniden "Kara Kartal" olacağını söyledi.

nihat_kahveci_highres_00000301383711.jpg

Başkanımız Yıldırım Demirören Çarşamba gecesi İzmir'de anlaştığı eski futbolcumuz Nihat Kahveci'nin İnönü Stadı'nda taraftar önünde düzenlenecek imza töreniyle yeniden "Kara Kartal" olacağını söyledi.

Nihat ile yapılan ilk görüşmede milli futbolcunun bazı tereddütleri olduğunu ifade eden Demirören, "O bir Beşiktaşlı, nasıl olsa bir yolu bulunacaktı. Ortak yolu bulunca eski oyuncumuzu kartal yuvasına döndürdük. Bu herkese nasip olmaz" dedi.

Demirören, daha önceden medyaya yansıdığı gibi milli futbolcu ile aralarında hiçbir kırgınlık olmadığını, aksine Nihat'ın Türkiye'ye dönme konusunda küçük pürüzlere takıldığını söyledi. Beşiktaş Başkanı, Nihat'ın sözleşme töreni tarihini kısa sürede belirleyerek kamuyouna duyuracaklarını da sözlerine ekledi.

Borsaya bildirdik

Bu arada kulübümüz, İspanya'nın Villarreal takımında oynayan Nihat Kahveci'nin transferi için futbolcu ve kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, İspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır'' denildi.

Karakartal.com

Nihat geceyarısı imzayı attı..!!!!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün gece bir kez daha görüştüğü milli futbolcuyla da ön protokol yaptı​

Başkan Yıldırım Demirören, Nihat Kahveci için İspanya’ya gidip Villarreal külübü ile el sıkışmıştı. Ancak milli oyuncu son anda eşini bahane ederek transferden geri adım atmıştı. Tatilini Çeşme’de sürdüren Nihat dün İzmir’de bulunan başkanı arayıp görüşmek istediğini söyledi. İkili baş başa iki saatlik bir görüşme yaptı. Başkan Demirören, “Camia Şampiyonlar Ligi’nde seni takımın başında görmek istiyor. Biz bunun için her türlü fedakarlığa hazırız. Yaptığın çok büyük yanlıştı. Ancak neresinden dönersen kardır, yuvana geri dönmeni istiyorum” diyince Nihat da başkandan özür diledi ve geceyarısı ön protokole imza attı
.

kaynak:http://fanatik.ekolay.net/fanatik/BEŞİKTAŞ-Nihat-geceyarısı-imzayı-attı_4_HDetail_33_137025_7.htm

bugün Milliyet'te okuduğum haberde nihatın ailesinin ispanyada kalmayı istediği için teklifi geri çevirdiği yazıyodu...

Nihat geceyarısı imzayı attı

Nihat geceyarısı imzayı attı

Nihat-Kahveci-Sevin1.jpg

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün gece bir kez daha görüştüğü milli futbolcuyla da ön protokol yaptı.

Başkan Yıldırım Demirören, Nihat Kahveci için İspanya’ya gidip Villarreal külübü ile el sıkışmıştı. Ancak milli oyuncu son anda eşini bahane ederek transferden geri adım atmıştı. Tatilini Çeşme’de sürdüren Nihat dün İzmir’de bulunan başkanı arayıp görüşmek istediğini söyledi. İkili baş başa iki saatlik bir görüşme yaptı. Başkan Demirören, “Camia Şampiyonlar Ligi’nde seni takımın başında görmek istiyor. Biz bunun için her türlü fedakarlığa hazırız. Yaptığın çok büyük yanlıştı. Ancak neresinden dönersen kardır, yuvana geri dönmeni istiyorum” diyince Nihat da başkandan özür diledi ve geceyarısı ön protokole imza attı.

Fanatik

Bjk bölümüne atarsanız sevinirim el alışkanlığı :D

SivasLı Actıgın Her Konu Ofsayt ActıGın konu Daha Once 2 Kez VeriLdi ..
Artı YanLış Yerde ..

KonuLar BirLeştiriLdi. . .

yok ben kıskanmıyorum çünkü ben de beşiktaş'lıyım ama başkanımızdan bu tür icraatler beklemek de pek aklıma yatmıyor. hayırlısı olsun

Geri