Nihat Kahveci Bu hale Getirdi

mchasso

New member
Reaction score
0
Maçın tartışmalı kararlara imza atan hakemi Peter Fröjdfeldt son düdüğünü çaldığında daha 15 dakika önce çeyrek final kutlamaları yapan yaklaşık 11 milyon Çek, bu kez saç baş yoluyordu.

Maçın son çeyreğine 2 gol farkla giren Çekler, artık bu işin bittiğini düşünüyordu. Elbette onları destekleyen yaklaşık 11 milyon vatandaşları da öyle. Ama kronometre dakika 75'i gösterdiğinde Arda'nın iğne deliğinden hem de dünyanın en iyi kalecisinin koruduğu kaleye attığı gol, turnuvanın favorisi olarak gösterilen takımda tam bir soğuk duş etkisi yarattı.
10 dakika geçmeden ardı ardına gelen galibiyet gollerini yediklerinde ise tam anlamıyla yıkıldılar.
Daha 15 dakika önce zafer naraları atan Çekler, bu kez saç baş yoluyordu.
Çekler'in çektiği acıyı en iyi anlatan fotoğraf karesi ise Çek Cumhuriyeti'nin Olomouc kentinden geldi. Enstantenenin kahramanları maçı bir barda biralarını yudumlayarak izleyen üç kafadar.
Çok değil dakikalar önce ekranı öpen Çekler Nihat'ın ardı ardına gelen iki golünün ardından artık ekrana bile bakmak istemediler.

23m1vsm.jpg

2954nj7.jpg

50qxqg.jpg

eqts04.jpg

118dttw.jpg

2d8m8wp.jpg

14vmlfp.jpg

2cfs6yg.jpg

symatc.jpg

rax8xd.jpg

2ngc1w8.jpg

2m32nt2.jpg

n2kbqv.jpg

Alıntıdır..​

eline sağlık. bağırmaktan hala boğazım ağrıyor. Nihat'a kurban olsunlarr =)

onlar için üzücü ama bizim için bayram bayram lay lay lay lay

75 dk bız cektık 75 gunde onlar ceksın

Ta$ındı...

Kendinizi onların yerinde bir düşünün. Ben biraz düşündüm. Bu gün mutlaka birileriyle kavga ederdim.

spor güzelliği burda bir taraf sevinirken diğer taraf ağlayacak ama hep dostluk kazansın Çeklere sevgiler maç 90 dakika bunu sakın unutma :D

SoLdaki bizim avcı necdet kar$isindaki beyazLi Sabah ak$am ko$turup spor yapan HaLit abi. onun yanindaki kahvehane kö$eLernin biLqeLerinden Fikret abi :D

qüseL qünLerdi Bizim için Allah devamini nasip etsin:)

Geri