Nihat Genç in videoları

turansoylu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Yazar Nihat GENÇ'in sevenleri tarafından yapılan siteye Tüm Vatanseverleri bekliyoruz.

Bu Adamı Takip Edin..
Tanımayanlar Bir Kez izleyin..
Bağımlılık yapacak... Şaka değil ....
www.nihat-genc.com

Nihat GENÇ'ten bir konuşma
Anayasayı hazırlayanlara SKYTÜRK Ekranlarından şöyle sesleniyor
"Ruhsuz İbnesiniz Siz"
Konuşmanın Tamamı Bu Sayfada..

Arkadaşlar videolar bölümüne ekliyoruz videoları.
Toplam 5 Bölüm..

1. Bölüm: http://nihat-genc.com/modules.php?name=youtube&file=read&id=48

2. Bölüm: http://nihat-genc.com/modules.php?name=youtube&file=read&id=50

3. Bölüm: http://nihat-genc.com/modules.php?name=youtube&file=read&id=51

4. Bölüm: http://nihat-genc.com/modules.php?name=youtube&file=read&id=52

5. Bölüm: http://nihat-genc.com/modules.php?name=youtube&file=read&id=53

Nihat Gençli gerçekten bu ülkeye yakışan bir insan,malesef vidyolarından haberim yok adres bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.

www.nihatgenc.com a gireceksin karakutuya tıklayacaksın ordan istediğini seçip izleyebilirsin bide bildiğim kadarıyla www.8sutun.com diye bi site var yardımcı olabildiysem ne mutlu çünkü bende severim sayın genç i

ben de arıyorum , ancak 8sutun.com dışında oradan inmiyor yada ben bulamadım indirme yolunu...

hiç arşivleyenlerden yok mu kimmse burda..

forumda ,sitelerde indirmeden izleyebileceğiniz video'ları pc'nize yüklemeye yarayan bir program war...arayan bulur!!

biri nihat genç mi dedi ben sadece 1 bölümünü cdye atmıştım oda 700 mb ama nihat genci izleyenlerin olduğunu bilmek gerçekten sevindirici neyse her cuma saat 20:00 da skyturkte buluşmak dileğiyle :)

adres63' Alıntı:
biri nihat genç mi dedi ben sadece 1 bölümünü cdye atmıştım oda 700 mb ama nihat genci izleyenlerin olduğunu bilmek gerçekten sevindirici neyse her cuma saat 20:00 da skyturkte buluşmak dileğiyle :)

arşivlemeye devam etmelisin.. Gerçekten de Nİhat Genç in önemini günden güne anlayacak tüm Milletimiz..
8stun.com da var ancak onu indirsek bile kaliteli değil görüntüsü...

ben de seviyorum Nihat Gençi cumaları SKY Türk de Tüm Türkiye

Bayılıyorum bu adamın dobralığına yaa.. :D

Hele şu sözünü ne zaman duysam gülmüşümdür;

"Biz turk filmlerindeki tecavuz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmis bir halkin cocuklariyiz, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin..!"

Seviyorum bu adamı yaaff.. :)

adres63' Alıntı:
Arkadaşlar Nihat Gencin Devamlı yazdığı gazete veya dergi var mı ?

Bildiim kadarıyla, hiç bi gazete yazdırmıo bu adama ''agresif ve dobralığından dolayı''

rahip20' Alıntı:
KARDES www.youtube.com da bulabılırsın aramaya nıhat genc yaz yeter

youtube da 5-6 videosu var evet
googledaki olsun youtubedaki olsun videoları kayıt etmek için prgoramlar verildi bi kaç kere forumda youtube video diye aratırsan çıkar sanırım
iyi forumlar

I_PeNTaGRaM_I' Alıntı:
Bayılıyorum bu adamın dobralığına yaa.. :D

Hele şu sözünü ne zaman duysam gülmüşümdür;

"Biz turk filmlerindeki tecavuz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmis bir halkin cocuklariyiz, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin..!"

Seviyorum bu adamı yaaff.. :)

Bildiim kadarıyla, hiç bi gazete yazdırmıo bu adama ''agresif ve dobralığından dolayı''

Üstad seninde alıntı yaptığın lafa bak ya :D ... neyse güzel yakalamışın ben bi ara akşamda falan yazıyodu diye duymuştum ama bulamadım.Nihat gencin izlendiğini bile öğrenmek güzel :) umarım kitaplarınıda okuyosunuzdur arkadaşlar.Kitaplarında gerçekten kullandığı dil hem edebi değer taşımakla beraber hemde insanı sıkan bir dili yok hani nobeli alan yazarımızın kitaplarını bitirebilen var mı :) ben aynı kitaba 2-3 defa bitirmeye niyetlendim ama nafile :D

Hatta önerim bu bölümde NİHAT GENÇ için sabit bir başlık öneriyorum kitapları yazıları ve programlarını burada paylaşalım malum adam sektörde en fazla sansür uygulanan bir abimiz ama halkın yani bizlerin sahiplandiğimizi gösterelim mod arkadaş okursa umarım ilgilenir.Umarım Nihat Gencinde değerini öldükten sonra anlamamalıyız.

Bende bi tane sözüyle bitireyim '' Bizler cumhuriyetin karşılıksız bekçileri olmaya devam edeceğiz.Bunun karşılığını maddi olarak beklemeyen , siyasi çıkar dğşğnmeyen gerçek anlamda bekçileri olacağız... ''

Umarım sabitleme konusunda bir problem olmaz...

BİZLER BU TOPRAKLARDA BİNLERCE YIL KARDEŞ YAŞADIK VE YAŞAYACAĞIZ...

Arkadaşlar Nıhat GENÇ artık sky turkte program yapmayacakmış programı beraber yaptıkları kişi bırdaha yapamayacağını kendı yerıne başkasıyla devam edeceğının programı söledi bunun karşılığındada Nihat GENÇ senin olmadığın yerde bende yokum die rest çekti umarım program devam eder...

adres63' Alıntı:
Arkadaşlar Nihat Gencin Devamlı yazdığı gazete veya dergi var mı ?

547e8a7305e0e167c03ba2cafc9a7de0.jpg

nihat genci takip edipte lemanda yazdığını bilmemek ayıptır!

Kırbaç

80-90 programdır televizyon yorumculuğu yapıyorum. Anladım ki, dergicilik ne kadar bela zor, güç, pislik bir işmiş.
Yazacaksın, 3-4 defa tashih edeceksin. Sayfa düzenleyeceksin, bir sürü yazarın yazısını, röportajını ayarlayacak, sayfaya çekici estetik bir düzen içinde yerleştireceksin ve zamanla yarışacaksın. Matbaaya koşacaksın. Günlerce uykusuzluktan gebereceksin. Yemek yemeye halin kalmayacak. Sonra bayiiye koşup dergiyi orada göreceksin...
Vallahi 100 yıllar boyu bu yoğun çalışmanın bitkinliği ile yemeksiz, vitaminsiz, güçsüz, kendimizi kaybedercesine, ki, bir çok psikolojik bedeni eksikliklerle bitap düşüp dergi mi çıkardık, yoksa insanlığımızdan mı uzaklaştık; bilmiyorum. Bildiğim çok yorulduk, çoğu kimsenin söyleyemediklerini medyanın 10 yıllar boyu sansürlediklerini ve itilmişler ve yok sayılanları ve dışlananları ve gizlenenleri hakim medyaya karşı ve Mesut Yılmaz, Demirel, Tansu Çiller ve Recep Tayyip Erdoğan ve bitmeyen iktidar ve bitmeyen iktidar ve bitmeyen iktidarlara karşı söylemek, karşı durmak, kavgasını vermek boyumuzu aştı, psikolojimizi çok zorladı ama yeniHarman yenildi, tekrar denedi. Tekrar deneyecek. İtilmişleri, söylenmeyenleri, yasaklananları herşeye rağmen söylemeye devam edecek. Lafın burasında etten kemikten bir insan olarak yeniHarman’daki arkadaşlarıma samimiyetle şunu söylüyorum: Çocuklar ben yoruldum ama birileri diklenmeye devam etsin. Bu altta kalanların bayrağını kimsenin ödün vermeyeceği, aksine büyük medyanın nefret ve düşmanlıkla yok saydığı bu bayrağı birileri alsın.
Türkiye’de ve dünyada acı çeken, işkence gören , aşağılanan, hor görülen bütün tepelere, varoşlara bütün kırık ve mazlum ve ağlamaktan yorulmuş kalplere dikmeye devam etsin. yeniHarman çok suskun Türk medya tarihinin en suskun döneminde, sessizliğin dili oldu. Soyulanların, kandırılanların kırbacı oldu.

yusuf1125' Alıntı:
547e8a7305e0e167c03ba2cafc9a7de0.jpg

nihat genci takip edipte lemanda yazdığını bilmemek ayıptır!

Kırbaç

80-90 programdır televizyon yorumculuğu yapıyorum. Anladım ki, dergicilik ne kadar bela zor, güç, pislik bir işmiş.
Yazacaksın, 3-4 defa tashih edeceksin. Sayfa düzenleyeceksin, bir sürü yazarın yazısını, röportajını ayarlayacak, sayfaya çekici estetik bir düzen içinde yerleştireceksin ve zamanla yarışacaksın. Matbaaya koşacaksın. Günlerce uykusuzluktan gebereceksin. Yemek yemeye halin kalmayacak. Sonra bayiiye koşup dergiyi orada göreceksin...
Vallahi 100 yıllar boyu bu yoğun çalışmanın bitkinliği ile yemeksiz, vitaminsiz, güçsüz, kendimizi kaybedercesine, ki, bir çok psikolojik bedeni eksikliklerle bitap düşüp dergi mi çıkardık, yoksa insanlığımızdan mı uzaklaştık; bilmiyorum. Bildiğim çok yorulduk, çoğu kimsenin söyleyemediklerini medyanın 10 yıllar boyu sansürlediklerini ve itilmişler ve yok sayılanları ve dışlananları ve gizlenenleri hakim medyaya karşı ve Mesut Yılmaz, Demirel, Tansu Çiller ve Recep Tayyip Erdoğan ve bitmeyen iktidar ve bitmeyen iktidar ve bitmeyen iktidarlara karşı söylemek, karşı durmak, kavgasını vermek boyumuzu aştı, psikolojimizi çok zorladı ama yeniHarman yenildi, tekrar denedi. Tekrar deneyecek. İtilmişleri, söylenmeyenleri, yasaklananları herşeye rağmen söylemeye devam edecek. Lafın burasında etten kemikten bir insan olarak yeniHarman’daki arkadaşlarıma samimiyetle şunu söylüyorum: Çocuklar ben yoruldum ama birileri diklenmeye devam etsin. Bu altta kalanların bayrağını kimsenin ödün vermeyeceği, aksine büyük medyanın nefret ve düşmanlıkla yok saydığı bu bayrağı birileri alsın.
Türkiye’de ve dünyada acı çeken, işkence gören , aşağılanan, hor görülen bütün tepelere, varoşlara bütün kırık ve mazlum ve ağlamaktan yorulmuş kalplere dikmeye devam etsin. yeniHarman çok suskun Türk medya tarihinin en suskun döneminde, sessizliğin dili oldu. Soyulanların, kandırılanların kırbacı oldu.

lemanı biliyorum hocam bi ara akşamda yazdığını falan duymuştum o yuzden sordum...

AkŞam Gazetesİnde Yazmayi Uzun Zaman Önce Birakti Engİn ArdiÇla AnlaŞamamasi YÜzÜnden İstİfa Ettİ

SkytÜrkte Ne Var Ne Yok Adli Program Serdar Akİnanin Ayrilmasiyla Format DeĞİŞtİrdİ Bİr Oturum YÖnetİÇİsİ Ve 5,6 KİŞİ İle Soru Cevap Şeklİde Bİr Progran Yapmaya BaŞladilar Ama Programin Sonunda Bu Formata Pek IsinamadiĞini SÖyledİ Ama ProgramIn Devam Etmesİ GÜzel

nihat genç lemenda yazmıyor artık :hhuzgun :hhuzgun :hhuzgun

Geri