Nihat Genç: Allah Türkiye'ye göklere uçma şansı verdi

açıklama

Bu adamı çok şişirdiler,yakında patlarsa hiç şaşırmayın.Benden söylemesi.

bence medya kılıçdaroğlunu uçurdu.. bence türklerin gerçekten uçmaya ve daha iyi alternatiflere ihtiyacı var..

Yazar , gazeteci, televizyoncu kısmının tarafsız olması gerekmezmi seni artk sevmiyorum nihat genç

MozoLe Miяach;5035654' Alıntı:
İşte bu adam bizim amcamıza haLamıza abimize benzedıgı ıcın yanı bızden bırı oLdugu ıcın bu kadar kısa zamanda benimsendı..BazıLarı gibi yoLsuzLugu bıtırecegım yoksuLLuk zaten yerın 7 kat dıbıne gırecek dıyıpte kendı cebını doLduranLara benzemıyor..OğLunu yumurtacı gösterıpte gemıcıkLer aLan bı tıp zaten degıL..

Bu yuzden sonuna kadar destekLiyoruz gandiyi.. BiLiyoruz çünkü oda bızden biri.. ;)

sizden birisi is size soruyorum siz nasıl birisisiniz. gandi yi tanıyalım : bildiğim kadarı ile gandi bir KÜRT tunceliden bir ALEVİ zamanında pkk itleri ile içli dışlı bir şahsiyet. bunların hekesin malumu değilmi sizce. Yani ne var kürt veya alevi ise dediğinide duyuyorum türkün hissini türkden başkası hissedemez , çıkıpta türklükden müslümanlıkdan bahsetmesin erkek ise çıkıp ASLINI SAVUNSUN çıksın BEN KÜRTÜM BEN ALEVİYİM desin erkekse tabi.

Geri