nigdetempofm.com

heyt download adresini sevdim kanka :D

ya kardes admin sifresini söylesen yeter gerisi öenli degil

guvenik klasorunun icindeki admin.php yi ac gorursun kolay gelsin

kardes bunu sql olmadan nasil kuracaz yardimci olursaniz cok sevinirim

Devil' Alıntı:
guvenik klasorunun icindeki admin.php yi ac gorursun kolay gelsin

usta guvenlik klasoru yok bunun icinde sana zahmet pm ile gonderebilirsen memnun olurum

Devil' Alıntı:

vallahi yok olsa kac defa baktim indirdigim orjinal dosyayi aciyorum yine yok sana zahmet olmasa yardimci olsan memnun olurum

Abi Link Kaldırılmış yeniden Atarmısın. lütfen

üstad bunu admin paneline nasıl giricez admin.phpp de bişi gözükmüyo
<?
@session_start();
$admin = "umutfmx1234$";
session_register("admin");
?>

die bişi var burdan mı gerisi hikaye çünki
bu arada güzel çalışma teşekkürler

arkadaşlar ben aldım dosyayı database deiştirip direk kurdum çalışıyo hemde süper tık yok yani sadece editlemesi kaldı fakat admin paneline giremiyourm bu konuda yardımlarınızı bekliyorum özxellikle devil hocam senin :d

htacces kullanılmış yapılırken .htacces ları kaldırırsanız veya kendi sunucunuza gore ayarlarsanız calısacaktır iyi forumlar

sql olayını yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)

Devil' Alıntı:
htacces kullanılmış yapılırken .htacces ları kaldırırsanız veya kendi sunucunuza gore ayarlarsanız calısacaktır iyi forumlar

üsad çok güsel bi konuya değinmişsin :cool: ama :eek: :eek: :eek: .htaccesleri nasıl kaldırıcazz _? :D <? echo"aydınlat bizi" ?> :D :D SAYGILAR:...

bu kadar çabukkmu ilgiyi kaybediyoruz canavar gibi paylaşım ama teknik destekte lazım ::D SQL OLAYINI BENDE ATLAMIŞI BAYA Bİ UĞRAŞTIM TEK TEK YAPİM DİEde olmuyo ya yapan bi arkadaş bi parçada bize verirse sevinrim :D şimdilik hoşçakalım esen kalın

abi gözünüzü sevim devil hocam bari sen kayıtsız kalma konuya :D bi yardım ya sql yapan çizen veya alternatif olarak hazır ördekleyen kimsemi yok yafs ? :D

ya arkadaşlar Cidden günlerdir bende böle bişi arıyorum:S Lütfen Bu konuya bi El atın..

Geri