NiCKiNiZ Nereden Geliyor

HaCkeReN: Adım eRen HaCkeR fLn deiLim Sadece UyuyO die Yaptım HaCk(eReN) Sizce quseL oLmush mu? :)

Notre dame'ın kamburunun adı ama o adama benzediğimden değilde, esmeraldaya olan aşkına saygı duyduğumdan bu nicki kullaniyorum..Sonundaki sayıda modeli :)

bnmkinin bi anlamı old. sanmıom kız arkadsım bna bole sesleniodu.. (yanlıss dj deill diisey(deecay)) :) :)

Marlyn Manson'ın Ka Boom Ka Boom ! adlı parçasından...Sewerim o şarkıyı :D

4 sene evvel okuduğum ve bana hayatımın en iyi 1 senesini yaşatan kitap serisinin adı.
şimdi okumasamda o benim için bir efsane

zebani yi bilirsiniz zaten :p lanetide öğlesine ekledim. :hhman: biraz dengesizimdir sağım solum belli olmaz. :sigara:

lanet_zebani' Alıntı:
zebani yi bilirsiniz zaten :p lanetide öğlesine ekledim. :hhman: biraz dengesizimdir sağım solum belli olmaz. :sigara:

dostum senin avatardaki prens değilmi:D yaw bu adamın zebani olduğunu bilmiyodum haaa

Benimkini neredeyse hergün biri soruyor :)

Arkadaşlar bu kelimenin tam bir çevirisi yok. eskiden sevdiğim bir futbolcu wardı skilachi die şimdi yeni bir tane daha war fransız squilluchi die aklıma geldi bundan 1.5 sene önce kullanmaya başladım :) we çok seviyorum.

Bir özelliği daha war dünyada böyle nickli başka kimse yok :)
google a yazın SQULACHİ die bakın kim çıkıcak ;) :p

"facetoface" aslında msn için "bole msnde sanal sanal konusmayalım yüz yüze konuşalım" dierekten çıktı sonra da malum bole dvm etti :)

Ooooğğğffff !!!

teomanın kelimeler die bi şarkısı war ya ordan gelio çok sewiorum o şarkıı:cool:

SQULACHİ' Alıntı:
Benimkini neredeyse hergün biri soruyor :)

Arkadaşlar bu kelimenin tam bir çevirisi yok. eskiden sevdiğim bir futbolcu wardı skilachi die şimdi yeni bir tane daha war fransız squilluchi die aklıma geldi bundan 1.5 sene önce kullanmaya başladım :) we çok seviyorum.

Bir özelliği daha war dünyada böyle nickli başka kimse yok :)
google a yazın SQULACHİ die bakın kim çıkıcak ;) :p

SQULACHİ demişsinde google yazın kim çıkacak die valla hiç üşenmedim :) aradım ve buldum. ama senmi yoksa başkamı bilemicem :eek: site ismi vermeyeyim sadece bulduğum kişinin imzası.

""SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ!
ATEŞLE OYNAYAN YA ELİNİ YAKAR YA DA KENDİNİ!"""

:hhman:

benimkisi tunceli'nin tarihi ve doğal güzelliklere sahip şirin ve güzel bir ilçesi... meşhur bir kalesi var: " sağman kalesi " diye ... harput kalesi ile birbirlerini görüyorlar... ilçenin tarihi ise çok eskilere dayanıyor...

nabız, kalp atışı, herhangi ritmik ses..

ayrıca çok sevdiğim Axe marka parfümün bir modelidir:)

Sf daki Akumadan Birde başına Shin getirdikmi benim nick oluyor

lanet_zebani' Alıntı:
SQULACHİ demişsinde google yazın kim çıkacak die valla hiç üşenmedim :) aradım ve buldum. ama senmi yoksa başkamı bilemicem :eek: site ismi vermeyeyim sadece bulduğum kişinin imzası.

""SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ!
ATEŞLE OYNAYAN YA ELİNİ YAKAR YA DA KENDİNİ!"""

:hhman:
Hepsi benim dostum :) başka SQULACHİ yok bu dünyada :p

baska kım alsınla zaten o nıckı :D

Geri