Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burak işte rock müziğinin etkisiyle burock ve burock sayısının çoklugundan ötürü yarasa olan burock manasında burockthebat--çok kullanmazdım aslında da işte kader-kısmet
bnimki?ilk başta cOMiNEc ti o nrden_?3 yıl önceydi...evimize internet gelmişti ve bn onun hakkında hiç bi b.k bilmiodm.1 ay sonra bi karar werdim:ne yapıp edip kndime bi msn adresi alacaktım.ne işime yarayacağını bilmiordm ama alacaktım.3 günlük çabanın sonunda şu sayfaya ulaştım: https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=2&sl=1&lc=1055
burda msn adresiniz ne olsun tipinden bişi wardı_?bn şöle bi etrafıma bakındım..ve shubuo'nun cominic dergisini gördüm.ddim cominic olsun,yazdım;oladı.e birasinekledim felan sonunda cominec oldu.2 yıl felan kullandım cominec i.google da arasanız cominec die bi dolu şey çıkar....sonra ddim bşka bişi olsn hackhell nickim..düşündün deepfreeze:derindondurucu olsun ddim.daha estetik olsun die dHipfR££z£ olsun die darky e mesaj attım değiştirdi..şimdilerde tekrar cOMiNEc yapmak istiom ama her kullanıcının 1 kere değiştirme hakkı warmış..nickin altına bakın ne görceksiniz..
oha lan çok uzun oldu bu yazı da dimi oku oku bitmedi dimi arkadaşım..nese işte böle bu kadar uzun yazdık teşekkür edin baree...
Universiteli TrabzonSporlular diye derneğimiz vardı onun kısa yazılışı..Dernek sonradan kapandı ama adını hala yaşatıyoruz..Universiteliyim,Trabzonsporluyum daha ne
Valla Asıl Nickim Aress Ama Bir Çok Aress Var.. Savası KAvgayı Seven Biriyim Aress Yunan Mitolojisinde Savaş Tanrısı .. Zeusun Oğlu... Dedım Tek Aress Den Milyonlarca Var.. Bir Tane Pisikopat Soy İsmi bulmam Lasımdi Elm sokagı Kabusundan Hatırlayacaksınız Fredy Kruger Bu İkisi BirLeşince Aress Kruger
oldu PisiJigin Önde Gideniyim Farkındayım..