NiCKiNiZ Nereden Geliyor

zamanında ps1 de oynadığım bi oyun vardı medievil diye :D
zombi-insan karışımı bi başkarakter vardı
ordan geliyor.

kediyi es geç sonraki x yani ks olaak okunuyo kedicikler oluyo s çoğul eki ingilizcede :durdurun :durdurun anladınız umarım oyh biraz saçma ama olsun öyle işte nickimin cixlikle bi alakası yok yanii :durdurun :durdurun

biraz saçmaladım sakinleşeyim :sigara:

sanal dünyayla ilk tanışmam şöyle oldu; bir arkadaşım chat yada mirc ta nasıl sohbet edildiğini göstermişti.... bana nick almak istedi sohbet için; bende ilk aklıma gelen şeyi söledim ve MORE bu şekilde orataya çıktı...

yani ilk kullandığım nick ve hala kullanıyorum işte....

joey jordison dan slipknot'ın ve murderdolls'un bateristi..hastasıyım

kullanıyordum öyle birdahada değiştiremedim kaldı getti:)

ßi Ara Harbiden bunalımdaydım.. Yalnızlıktan Sıkıldım..

o yüzden yalnızlıqını-öldür'ün ingilizcesini buldum gerçektende bana göre güzel oldu

AkraBaLaRıM (öZeLLiKLe AnneM) HER ZaMaN WiRüSten bi farkim oLmadıqıNımi İma EderLeR.ßiDe SaçLaRıM KıZıL oLduqu İçiN ßöyLe ßi NicK oluŞTuRduM

benm nickim eksik adige_4ever olucak ama 2 sene önce üye olurken sığdıramadım nicki Adige:bir Kafkas halkının ismi

15 sene evvel mirc zamanı yani cin yazdım olmadı bide x-cin dediyeyim dedim oldu ve öyle kaldı işte........

karayip korsanları serisinin kahramanlarından biri Will Turner.Sanırım 2. filmden aşırı etkilendiğim bi ara üye olmuştum siteye :D

Benim ki aslında Ozi Tribün Çocukları bana Öyle Hitap eder adım Özhan olduğundan Ozi olarak kısaltırlar Ozi yazıcaktım ama Üye olurken var dedi bende H!deous yazdım bi yerden geldi yok aslında Bi yerde anlamına baktım Çirkin demekmiş bende ii hoss durdu için aldım

Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
Kırık bir lambanın altında
Dalmışım sevdalara
Neler geçti Kalbimden Bilsen
Yaşlar damlardı Gözlerimden
Anladımki Ölene kadar FENERBAHÇE Düşmeyecek Dilimden

Geri