NiCKiNiZ Nereden Geliyor

benimkide mesleğimden geliyor halep işi yapan kişi HALEP İŞİ: altın sektöründe kaynaksız yapılan yüzük,küpe,bilezik modelleridir sarma aparatları kullanılarak istenilen çap ve ebatta altın dan yapılan mamüllerdir :hhcool

Benim Nickim Knightonlinedeki Charımın Adidir :D Aslında Güzel Oldugu İçin Koydum :d

yaşamın her alanına yol göstermektir yaşamak;
YOLDAŞ olmak...

abi kendimi bildim bileli deli diyolar şimdi deli yazssam olmaz dedim biraz ing biraz mecazi oldumu sana mad=46 ahanda DELİ

İnternet alemine girdiimde tecrübemin olmaması sonucunda aklıma bişey gelmedi ve adımı doğum tarihimi yazıverdim açıkcası.Bir yerden gelmiyor:)

benimki bi arkadaştan duymuştum tuana cennete düşen ilk yağmur damlasıymış hoşuma gitti bende yapim dedim

hayatımda iz bırakan birisinin,:)
nickinin kız versiyonu.....bu versiyon bana ait......alıntı değil yaani..:victory

MuLo kısmı Rahmetli Kemal Sunal'ın bombacı mülayım karakterinden geliyor...
Can arkadaşların eklemesi, 59 ise memleketimin plaka kodu.

Hs0507

sanal aleme ilk başladığımda çok nick düşündüm isim soyad karışımı bir şey olmalı dedim sonra rakam olmalı tabiki ''_'' den nefret ederim o yüzden sadece bir şey olmalı dedim
Hüseyin
Sincar
0
5
0
7

rakamlar cep telefonumun son 4 hanesi
bu nick hiçbir yerde kullanılmıyor
her hangibi arama motorun hs0507 arama yaparsanız mutlaka beni bulursunuz

Resim1.jpg

benim kide anadolu topraklarında tapınağı bulunan (osmaniyede)
FIRTINA TANRISI BAAL

avustralya lı yuzucu Ian Thorpe ' un kendisine takılan lakabı yaani Thorpedo:)cok uzaklardan gelio anlıcagınz=))

Geri