Nick'inin Hikayesi?

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Nick bir nevi insanların kendileri için seçtikleri markalardır. Ve bir markanın iyi bir yerlere gelebilmesi için bir hikayesi olması gerek... Benim nickimin var ya sizinki? Hikayesini merak ettiğiniz nickleri yazın ulaşabildiklerimize soralım, nickinin hikayesini anlatmak isteyenler anlatsınlar... İlk ben başlasam ayıp olmas dimi :)

İçimde nacizane bir anarchistlik var... herşeyi ilk önce tersinden düşünmeye başlarım ben... yani kötü taraflarına öncelik veririm... biraz aksiyimdir anlayacağınız... o yüzden tersliğimi göstermek istedim açıkça...

İyi eğlenceler, iyi forumlar... :biggrin

oxytacin

aslında oxytocin miş bir nevi hormon aşk hormonu ben oxytacin diye okumuşum zamanında dokunmadım öyle kaldı bi mahsuru yok benim için site ismini aldım ve marka isminide aldırdım 600$ a maloldu artık bana ait:D

LiToNLiNe aslında Literature Online'ın kısaltılmış hali olarak 1999'da ortaya edebiyat web sitesi ismi olarak çıkmıştı. litonline.gen.ms adresi ile web yayıncılığı başladı, daha sonra litonline.gen.tr ve en son litonline.net ile son buldu. litonline.net o günlerin anısına tescili duran tek domain olarak kaldı, ve litonline'da rumuz olarak yapışmış oldu. :)

bundan 450 yıl önce........ diye başlanır hikayeye....

yiğenim "paduk amça" derdi... şimdi kocaman oldu muhabbet ediyoruz =)

bkz. ewwwaahhh ! ! ! Kimsin sen anlat bana

azazil = şeytanın cennetten kovulmadan önceki adı.

adımın alican olmasından ve ankara'da ikamet etmemden kaynaklanan 1 durumun bileşkesinden yola cıkarak ali ile can arasına 06 girmesinden kaynaklanır :D (sacmaladım bu arada farkındayım sakız ettim)

oojjii yazıor ama o forumlara hızlı girmek için kullandığım nick. :) Normal nickim piSLiCk// sonradan öğrendim bir kıyafet markasıymış. Ama benim için ( sizin için belki fırlama nicki olarak görünebilir) çok farklı bir hikayem var. Hala beraber olduğum canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var. O dershaneye giderken söz vermeme rağmen gitmiyeceğime dair ginede giderdim oda bana şakasınada olsa çok pisliksin derdi ordan doğdu :)

umutd07

bnm ismim we antalyalıyım :D 07 ordan qelio... :D

süpersin hemşo =)
GeneL oLarak bütün antaLyaLıLar benim Nickimin Türkçesini anLar haTTa akdenizLiLer diyeyim...
Nickimin türkçesi miLLetin uydurduğu gibi yaşlı tecrübeLi feLan değiL eskiLik'tir =)
Yani sadece akdenizlilerin ve antaLyalıların kuLLandığı anLam yeLpazesi çok geniş oLan ama genel oLarak anlatmak istersek Hazırcevap, Her işi kıvırabiLen vs anLamLara takabul eder =)
07'de memLeketimin pLakası genelde antaLyaLıLar nickin Bir Köşesine iLiştirirLer 07'yi
Sanırım hoş bir hikaye oLdu :p

Mani= Manitanın ilk 4 harfi, hemde hani eskiler der ya mani mani(para anlamında)

gatör= cı yani manitacı yada paracı demek ikiside aynı anlama çıkıyor:D beni bi para ısıtır bide kızlar dermişim :p

Geri