Nice 7000 lere

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar sitemiz haziran ayı gibi kurulmuştu . yaklaşık 4 aydan beri web aleminde bulunmaktadır . Ama her geçen gün aşırı biçimde gelişmiştir. Şu an yaklaşık 7015 üye var sitede . Allah 70 000 Leri görmeyi nasib etsin :)

Bekliyodum konuyu açayım diye ama Uzunefe arkadaşım sen açmışsın.
Şimdiden söylim 8000 benim ha kimse karışmasın...

heyt be 7065 olmuş.kardeşliğmizin hiç bozulmaması dileğiyle

Uzunefe' Alıntı:
Arkadaşlar sitemiz haziran ayı gibi kurulmuştu . yaklaşık 4 aydan beri web aleminde bulunmaktadır . Ama her geçen gün aşırı biçimde gelişmiştir. Şu an yaklaşık 7015 üye var sitede . Allah 70 000 Leri görmeyi nasib etsin :)

27 haziran kısaca temmuz desek daha dogru olucak bide 4 ay degıl 3 ay oldu acılalı saptırmayalım lutfen :D

haha.. ya o değilde üye sayısı çok önemli değil ama online ımız feci ficran.. gece yarısından sonra 415 online lı bi site gösterin bana? 600 vuruyoruz arada.. Allah zeval vermesin amen..

kotu haber vereyım sıze yenı sunucu onlıne oldu suan paneller dahıl hersey kuruldu işletim sistemi (FreeBSD 5.x x86_64 BIT) ile cpanel cakısıyor servisler calısıyor sunucuda ama panel servıslerın kullanımına ızın vermıyor vs.... karısık bır durum bıraz once fırmaya maıl attım ısletım sıstemını Centos a cevırıyorum 64 bıtlık bı ısletım sıstemı olsun ıstemıstım ama kısmet degılmıs Centos un kurulumu falan 24 saatı bulucak yanı tasınma ıslemı yrn geceye kaldı :eek:

Desene Dark bir rayına oturmadı şu hackhell...

arkadaslar nice serisini yazerken tarih atalim boylece nekadar zamanda nedadar buyuduhumuzu herkez gorur

Dark_Angel' Alıntı:
27 haziran kısaca temmuz desek daha dogru olucak bide 4 ay degıl 3 ay oldu acılalı saptırmayalım lutfen :D

:D:D valla tam tarihini bilmiodum. 3 ay daha iyi :):):)

Geri