Niçin Müslüman oldum?

Gєηco

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Niçin Müslüman oldum?

(Atlas Okyanusu ile Akdenizin birbirine karışmadığını gördüm ve ilmen de tesbit edilmiştir. Bunun 1400 sene önce Kur'an-ı kerimde bildirildiğini duyunca, müslümanlığın hak din olduğuna inanıp müslüman oldum.) Kaptan Kusto (Fransız)

Kur'an-ı kerim, Allahın adı ile başlıyor, Allahın birliğini bildiriyordu. Hayretim arttı. Tevhid dini olan müslümanlığı seçtim. Cat Stevens (İngiliz)

İslâm, çağları ardında sürükliyen bir dindir. Müslüman olmakla, çağlarüstü dini seçmiş oldum. Roger Garaudy (Fransız)

Anarşinin ancak İslâm ahlâkına sahip olmakla önleneceğine inandım. İçkiyi bıraktım, tesettüre girdim ve namaza başladım. Tına Gfanzıl (Alman)

İslâmda, ırk, renk ve dil farkı gözetilmediğini, herkesin eşit olduğunu, namaz kılarken de rütbe ayrımı yapılmadığını gördüm. Müslüman oldum. Thomas Clayton (Amerikalı)

İslâm, en iyi şeyleri ihtiva eder. Hiç bir dinde kardeşlik, İslâmdaki gibi değildir. Dr. Rolf Freiherr (Avusturyalı)

İslâm, sevgi, doğruluk, temizlik ve güzel ahlâkı emrettiği için müslüman oldum. A.Uemura (Japon)

İslâmı akla da uygun bulup müslüman oldum. Cecilla Cannolly (Avusturyalı)

İlim Çinde de olsa alın hadisini okudum. İslâmın ilme verdiği önemi görünce müslüman oldum. Mr. Board (Amerikalı)

İslâm, israf ve cimriliği yasaklayan, maddi- manevî her hususta en güzel kaideleri olan dindir. Albay Ronald Rockwell (Amerikalı)

İslâm dünya ve ahiret mutluluğunu gösterdiği için müslüman oldum. B.Karai (Zengibar)

Putlara değil de, bir Allaha ibâdet etmeyi, doğruluğu, emanete riayeti, insanların haklarını gözetmeyi emreden İslâmiyeti kabul ettim. Necaşi (Habeş İmparatoru)

Tufeyl bin Amr, usta bir şairdi. Onun gibi şiirden anlıyan pek azdı. Kur'an-ı kerimi okuyunca, onun şiir ve beşeri bir söz değil, ilahi bir kelam olduğunu hemen anlayıp müslüman oldu.

Bu isimli bir kitap okumuştum çok enteresan hikayeler var herkese farklı şekillerde nasip olmuş sağol güzel paylaşım kardeşim Allah (c.c.) razı olsun..

sendende Allah razı olsun kardeşim..

Bizim din hocası anlatmıştı Ay' a ilk giden Neil Armstrong uzayda tek bir canlı hücrenin olmadığı yerde kuran-ı kerim sesi duymuş ve bir kitap açıldığını görmüş tabi arkadaşlarıda. sonra onlarda müslüman olmuş tabi bunlar hep saklanıyor

Allah'a Şükür Müslüman bir ailenin çocuğuyuz ki islamı farkedememek gibi bir sorunumuz olmadı..

bunlarda sonunda hakdininin islam dini olduğunu bişekilde anlamış ve hak dini olan islam dininimizi seçmişler inşaallah bütün insanlık bütün kainat bunun farkına varıp hak din olan islam dinimizi secerler
emeğine sağlık Gєηco Allah razı olsun

GÜzel anektotlar...bize sunduğun için saol Genco...eline sağlık...

"HAYATIM TAMAMEN DEĞİŞTİ. ARTIK YALANSIZ BİR HAYATIM VAR. AİLEM İSLAMI SEÇTİĞİM İÇİN BANA SIRTINI DÖNDÜ. ANCAK ŞİMDİ MÜSLÜMAN ARKADAŞLARIM VAR"

isviçre iç istihbarat teşkilatı tarafından müslümanların arasına ajan olarak sokulan sonradan kendisi islamiyet şerefine eren eski isviçre ajanı Covassi

Allah c.c razi olsun bu guzel Paylasimin icin.
Allah a bin sükür olsun ki,bizler Müslüman ailelerin evlatlari olarak dunya ya geldik.
Ve dilerim kiGercek bir mümin gibi ölmeyi bizlere nasip eder Yarabbim...:ter:

inşallah anne babadan müslüman doğmanında hesabını verebiliriz bunun yükümlülüğüde çok ağır... gencocum gelde bi din sohbeti yapak aşka geldim:sigara:

islam nası olursa olsun dogru yolu bulmuslar...

Eline sağlık...Allah razı olsun...Müslüman bi ailenin evladı olmasaydık acaba biz nasıl fark edicektik...İyi ki çok şükür Elhamdülillah Müslümanız...

Geri