NFS The Run - Kasma Sorunu

CrasheR

New member
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar. The Run Oyununda Daha İlk Bölümde Kasmalar Meydana Geldi Grafik Ayarlarını Low a Çektiğim Halde Hala Kasıyor Hafif Hafif Arabayı Kullanamayıosunuz Bu Nedenle Doğru Düzgün Hevesim Kaçtı Oyundan Yemin Ederim :S Bi Çözümü Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimiden Tşkler.

Ekran Kartım: Ati Readon HD 4650 - 1GB DRR3 128 Bit.

Bak ekran kartın çok yetersiz bir kart en aşa 256 bit olması lazım senin ki 128 bit lov da oynarsın ama işlemcin ve ram ininde yeterli olması lazım sistem bilgilerini yazarsan veya resmini çekip şu adrese yüklersen yardımcı olmaya çalışırız.

Kod:
[url]http://www.hhportal.com/isletim-sistemleri-genel/762599-isletim-sisteminizde-performansiniz-nasil.html[/url]

S.a Arkadaşlar. The Run Oyununda Daha İlk Bölümde Kasmalar Meydana Geldi Grafik Ayarlarını Low a Çektiğim Halde Hala Kasıyor Hafif Hafif Arabayı Kullanamayıosunuz Bu Nedenle Doğru Düzgün Hevesim Kaçtı Oyundan Yemin Ederim :S Bi Çözümü Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimiden Tşkler.

Ekran Kartım: Ati Readon HD 4650 - 1GB DRR3 128 Bit.

Oyunda problem var sanırım. Doğru düzgün oynayan var mı bilmiyorum ama aynı problem bizde de oluştu. İşlemci AMD Athlon X2 Ekran kartı ZOTAC 1 GB 256 Bit RAM 2 GB. Daha yükseğinde deneyecektik. :) Malum XP sorunu olduğu için deneyemedik. Çalışmadı SP3'de bile. Artık XP'de oyun oynamak tarihe mi karışıyor yavaş yavaş bilmiyorum. :(

Çok doğru.

MINIMUM

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya eşdeğer bir AMD işlemcisi
RAM: 3 GB

HDD: 18 GB
Ekran Kartı (AMD): 512 MB ATI Radeon 4870 veya daha iyisi
Ekran Kartı (Nvidia): 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT veya daha iyisi

ÖNERİLEN

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad veya eşdeğer bir AMD işlemcisi

RAM: 4 GB
HDD: 18 GB

Ekran Kartı (AMD): 1024 MB ATI Radeon 6950
Ekran Kartı (Nvidia): 1024 MB NVIDIA GeForce GTX560

HP Pavilion Dv6-1360et

» İŞLEMCİ :Intel Montevina 1066 Mhz 2.26 Ghz. 3 MB Cache Bellek P7550 İşlemci
» RAM :3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
» SABİT DİSK :320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
» EKRAN KARTI :ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 1770 MB Ekran Kartı
» İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Ultimate x86 Tr

Buda Performans Değerlendirmesi.

Oyunda problem var sanırım. Doğru düzgün oynayan var mı bilmiyorum ama aynı problem bizde de oluştu. İşlemci AMD Athlon X2 Ekran kartı ZOTAC 1 GB 256 Bit RAM 2 GB. Daha yükseğinde deneyecektik. :) Malum XP sorunu olduğu için deneyemedik. Çalışmadı SP3'de bile. Artık XP'de oyun oynamak tarihe mi karışıyor yavaş yavaş bilmiyorum. :(

HP Pavilion Dv6-1360et

» İŞLEMCİ :Intel Montevina 1066 Mhz 2.26 Ghz. 3 MB Cache Bellek P7550 İşlemci
» RAM :3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
» SABİT DİSK :320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
» EKRAN KARTI :ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 1770 MB Ekran Kartı
» İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Ultimate x86 Tr

Buda Performans Değerlendirmesi.

TAXI

Xp ye artık windows yvaş yavaş elini ayağını çekiyor ki 2014 de windows xp ye artık yazılım çıkarmıyacak ve desteklemiyecek onun için vista -7 - yeni çıkacak olan 8 i kullanmalısınız şahsen 7 kullanmaınızı tavsiye ederim windwos 7 vistadan yakşaık olarak 7 kat daha hızlı çalışıyor ve güncel bir sürüm.

Sorununa gelecek olursak

O sistemle orta ayarlarda oynamanız lazım direcx , windows frame fork , microsfor visual C++ bu üçünün güncel olduğuna emin ol

Ben oyunu sorunsuzca bitirdim hiçbir kasma yaşamadan sistemim şu

8 Gb ddr 3 1600 mhz ram

2x6850 2 gb 512 bit ekran kartı

750w +80 plus PSU

sanırım bukadarını yazmam yeterli..

CRASHER

Crasher sende Taxi ye yazdığım şeyleri kontrol et

senin işlemcin kötü ram in iyi fakat ekran kartın kötü bu yüzden oyunu lov da aç ve çözünürlüğünüde düşür örnek 1024x768 de oyna hala kasmaya devam ederse söyle

arkadaşlar bende laptopu alalı 2 hafta oluyoor sadece ve özellikleri şunlar
asus sn 53 sz 174v (laptopun marka ve modeli)
8gb ram
core i7 işlemci
2 gb ekran kartı (invidia gt550m)

oyunu sorunsuz çalıştırıyor fakat sonradan zamanla çok sıcak üflemeye başlıyor ve
10 dk sonra pc donuyor.
bu bilgisayarda çalıştıramıycaksa hangi bilgisayar çalıştırrki bu oyunu? :)

Bak ekran kartın çok yetersiz bir kart en aşa 256 bit olması lazım senin ki 128 bit lov da oynarsın ama işlemcin ve ram ininde yeterli olması lazım sistem bilgilerini yazarsan veya resmini çekip şu adrese yüklersen yardımcı olmaya çalışırız.

Kod:
[url]http://www.hhportal.com/isletim-sistemleri-genel/762599-isletim-sisteminizde-performansiniz-nasil.html[/url]

Bende 128 bit'lik kart var çok rahat high oynuyorum kasmadan...

i7 860 16 gb ram raid hdd, Ati Radeon 6990 4 gb 512 bit var genede kasıyor sistemle alakası yok oyun arızalı diğer oyunlarda ekran kartı ayarlarını max. yapıp oynuyorum her oyunda ama bunda mediumda bile kasıyor bilginize. belki bi patch çıkartırlar

128 bitlik ekran kartıyla high da oynadığını söylemişssin inanmak istiyorum ama nasıl olur bilemiyorum.. yani sana bişey demiyorum yanlış anlama ama imkansız gibi bişey

» İŞLEMCİ :Intel Core i7 2630QM 1333 Mhz 2.00 Ghz. 3 MB Cache Bellek
» RAM :6 GB DDR3 1333 MHZ
» SABİT DİSK :640GB SATA (7200 Rpm) HDD 32 MB
» EKRAN KARTI :Nvidea GeForce GT550M 2GB DDR3
» İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Tr

Notebook: Asus N53SN-SZ129V
Ben bu makine ile oynayamıyorum bu oyunu, hemde tüm ayarlar LOW iken ve çözünürlük 1280*720 iken. Bence oyunda bi sorun var veya crack de bi sorun var :D

» İŞLEMCİ :Intel Core i7 2630QM 1333 Mhz 2.00 Ghz. 3 MB Cache Bellek
» RAM :6 GB DDR3 1333 MHZ
» SABİT DİSK :640GB SATA (7200 Rpm) HDD 32 MB
» EKRAN KARTI :Nvidea GeForce GT550M 2GB DDR3
» İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Tr

Notebook: Asus N53SN-SZ129V
Ben bu makine ile oynayamıyorum bu oyunu, hemde tüm ayarlar LOW iken ve çözünürlük 1280*720 iken. Bence oyunda bi sorun var veya crack de bi sorun var :D

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

bunu oyun klasörüne kopyalayıp bi dene bakalım , düzelecek mi.

Need for speed run kasma sorunu - çözüm

arkadaşlar, sistemimi yazmıştım yukarda onda bile kasıyordu ben buldum sorunu biraz önce daha önce kaspersy yüklü değildi onu yükledim oyunu tekrar açtım oyun tam başlarken bi trojan buluyor orta tehlikede ondan sonra oyunu açtı şimdi tüm ayarlar Ultrada ekran kartıda max. ayarda yağ gibi kayıyor sorun crack'in içinde bulunan orta derecede olan trojan.. bu sorun pes 2009 dada vardı, ondada acaip kasma vardı manasız bir kasma, norton varken kasıyordu bunu bulan sanırım kaspersky çünkü pes 09 da da kaspersky ilk açılırken bir trojan buluyordu sonra oyun mükemmel oyannıyordu . kısacası sorun Crack içindeki virüste.

bnm ekran kartım sapphire hd 4890 vapor-x 2 gb. (paylaşımsız 2 gb) dxdiag'ta ram miktarını 758 mb gösteriyor ekran kartının, ekran bağdaştırıcısnda vb. ise 2048 mb, paylaşımlı 4096 mb diyor. Nedeni nedir, bilen var mı acaba?
oyundaki sorunuma gelince; kasmanın haddi hesabı yok, 640x480de herşey lowda 12-16 fps alırken, 1920x1080de herşey ultra'da 18-21 fps alıyorum. Bunun çözümünü henüz bulabilmiş değilim, crack'te birşey bulmadı antivirüs(avast). ram 6 gb ddr 1600 mhz, işlemcim de i7 2.8 ghz.

Geri