goleli
New member
- Reaction score
- 0
Bir CHP li olarak asıl sen utansan ne bunları yazmazsın yazmak için insan da biraz yüz olması lazım
Hani derlerya dinime küfeden bari müslüman olsa diye. Bu CHP li amigolarda nasıl bir yüz var ki Habur üzerinden siyaset yapıyorlar pes doğrusu
Erdoğan Habur la ve oraya götüren mahkeme ile kısaca açılım denilen o proje kapsamında terörün bitirilmesini ve ülkede akan kanın durmasını amaçlıyordu. Doğru bulursun bulmazsın ama amaçlan hedef bu idi.
Ancak bu durum terör üzerinden geçinen onun üzerinden rant sağlayan siyasi partilerin ve çevreleri rahatsız etti. Bunların derdi ise terör bitmesin rantımız kesilmesin di. Bu yüzden başta BDP olmak üzere terörün AKP tarafından bitirilmesini istemeyen kesimler bu Habur meselesini şova dönüştürdüler ve bunu sebote ettiler. Erdoğan da bu olaydan sonra zaten askıya aldı.
Şimdi ikidebir Habur üzerinden AKP ye çamur atmaya çalışan CHP li amigolarşimdi yazacaklarıma cevap versin.
Tamam Erdoğan Haburda terörsitlere şov yaptırılacağını ön göremediği için hata etti.Bun onun hatası ben de eleştirtiyorum
Peki Habur da kurulan o mahkemede yargılanan teröristterin avukatlığını yapan Sezgin Tanrıkulu'nu önce milletvekili yapıp ardın da CHP Genel Başkan yardımcılığına getirip sağ kolu yapan Kılıçdaroğlu değil mi. Yani resmini koyuduğun o terörstlerin avukatıda CHP genel başkan yardımcıısı . Senin bundan haberin varmıydı bre amigo
Bre emperyalist taşeronlarının şakşakcıları :w00t: Bu olayı açık söylüyorum bilmiyordum doğruysa ki siz söylediğinize göre vardır bir çapanoğlu altında ,ama elbette bunu desteklemek benim kişisel görüşlerime aykırıdır..Ama asıl merak ettiğim şey , yoksa siz bu adamı nasıl olduda CHP'ye kaptırdık diyemi cazzz yapıyorsunuz ? Hadi itiraf edin :w00t: