Neydi bu arkadaşlık???

_thanatos_

Banned
Reaction score
0
bütün kadınlar Venüs ten geldi bende öyle...
Arkadaşlık daha ötesi dostluk olan bir kavram.

Biraz bahsedin bakalım nedir bu? Ya da sizin için önemi nedir?

Bütün gün yan yana çalışıp (öğrenciysen oturup) iş ve ders dışında bir tek kelime bile konuşmadığın kişiler miydi arkadaş? Yüzünü dahi görmediğin kişilere tüm kalbini geçmişini açtığın kişiler mi arkadaş? Sanal arkadaşlığa ne derece önem verirsiniz? Ya da sadece günü geçirmek mi amacınız? İnsanların kelime seçimlerine, paylaşım seçimlerine bakıp onları kendinize yakın bulduğunuz oldu mu hiç?

Normal hayatta çok güzel arkadaşlıklarım var. Bazen de sadece arkadaş göründüklerim var diyenler var mı benim gibi?

Sanal alemde de güzel insanları tanıdığıma inanıyorum. Kısacası benim için çok önemli bir kavramdır arkadaşlık. Dostluğa atılan ilk adımdır bence.

Yorumlarınızı bekliyorum.:melek

kal ama adı aşk olmasın

Kalmak için aşk gerekse illa;avuçlarımda tükendi aşk bir zamanlar. Külleri savruldu gökyüzünde. Yangınlarda tükendi yüreğim kimseler bilmedi.

Seslendi gecenin karanlıgına, yükseldi gecelerce çıglıklar.
Gözyaşlarım kaldı yatak kıvrımlarımda ve tırnak izlerim geçti yorganımın kenarlarına. Bir yastıklar bildi aglayan gözlerimi bir odamın kararmış duvarları.Söndürdüm gece lambamı ayışıgı şahit oldu. Baykuşlar gizledi duyulmayan çıglıgımı.

Sevmiyorum demek için çırpındı yüreğim gözyaşlarım seni seviyorumlara agladı.Sonsuzlugun sonunu gördüm sonsuzluga inancım yokoldu.Adına aşk koydugum tüm güllerin boynu bükük,aşka çekilen tüm fotograflar ucu sararmış kaldı.

Dolunaylar aydınlattı kalbimin bir yarısını diger yarısı hep karanlık. Ve karanlıkta yokoldu tüm inandıklarım. Aydınlatmak istercesine yüreğimi sarıldım oyuncak ayıma. Bir çocuk düştü gözbebeklerimden. Gözyaşım oldu çocugum boguldu.

Şimdi sor yüreğime "sevgi var mı?"...Sana "var "der gözlerim ,yüreğim susar.Yüreğim "var" der gözlerim boş bakar.

Gitmekse niyetin anlamaya çalışma beni. Aşk bir oyunmuş, ben ısrarla "var" derken ögrettiler. Her oyun gibi en az iki oyuncu gerekir dediler. Ve her oyun gibi bir sonu varmış. Ve oyun bittiğinde oyuncular da bitermiş...

Şimdi kal! Ama adı "aşk" olmasın.
Aşk olursa birgün biteceksin
Ya ben ya da sen...​

dostLuk..!

hani hiç bi$e söyLemeden gözünden anLarya derdini ...hani uzun süre görüşemezsin sonra bi gün bi araya geLirsin ama sanki daha dün görü$mü$ gibi ...Saate bakmaksızın kapısını çalabilecebiLeceğin..
En mahrem sırlarını verebiLdiğin, en derin yaraLarını açıp gösterebiLdiğin sorgusuz sualsiz.
ALkışLandığında değiL sadece, asıL yuhaLandığında yanında durup koLuna girebiLen.
TekLifsiz kefiLi olan hataLarının; günahLarının yegane şahidi.
GözbebekLerin buLutLandığında yaklaşan fırtınayı sezebiLen. Ve sen ağLadığında, onun gözünden de yaş geLen.

DostLuk beLLi bir mahremiyetin eritilip aynı kaba döküLmesiyLe oluşan ortak bir mahremiyettir. Her mahremiyet gibi dostLuk da soruLarın, keLimelerin ve sözLerin bittiği yerdir...

iki yürek arasında akan nehir gibi gittiği yeri de temizLer geLdiği yeri de...

evet snaL aLemde de çok iyi insanLar tanıdım hepsini çok sevdim hepsiyLe bi çok $ey payLa$tım ve haLa hayatımdaLar..

son sözler mükemmell....

Geri