NewsPHP 2004 Pro..

dostpartner

New member
Reaction score
0
Bu gönderdiginizi acaba indiripte kurma imkanınız oldumu.Çünkü bu gönderdiginiz dosya o portalın yanından bile geçmemiş

selim61' Alıntı:
Bu gönderdiginizi acaba indiripte kurma imkanınız oldumu.Çünkü bu gönderdiginiz dosya o portalın yanından bile geçmemiş

benim o portalı kurma gibi birşansım olmadı dost siz kurdunzu mu? kurmadıysanız nerdin biliyorsunzu yanından gecip gecmdiğini şayet kurdusaniz link verirseniz bizde o scirpt hakında bilgi edinmiş oluruz.

saygı ve sevgilerimle

dostpartner' Alıntı:
benim o portalı kurma gibi birşansım olmadı dost siz kurdunzu mu? kurmadıysanız nerdin biliyorsunzu yanından gecip gecmdiğini şayet kurdusaniz link verirseniz bizde o scirpt hakında bilgi edinmiş oluruz.

saygı ve sevgilerimle
Kusura bakma dan diye girdim paylaşımın için sagol.

kurmasam yorum yaparmıyım.Kurdum tabi link veremem localde kurdum internete atacak kadar degerli bişi degil.Script hakkında bilgi vereyim size sitedeki en güzel başlık yani newsphp pro, ama en boş script linki :uyku:

Çok saol şimdiden çalışıyorsa büyük hayra girdin walla

Not: Kanımca kodlar zend optimisera göre yazılmış garip hatalar aldım webde denicem...

bu portalı kuramadım ben md5 keylerde bi sorun var sanırım .... licenced expired hatası veriyor

emeğine sağlık bu scripti kuramayanlar ya serverınız ioncube destekli değil ya şifrelerinizde sorun var demektri....

Geri