Network YARDIM !!!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sorunum network biz arkadaşla evden eve ağ bağlantısı çektik ama bağlı gösterdigi halde birbirimizi göremiyoruz oyunlarda ve onar dedigim zamanda hata verio hem bağlı dio hem öle dio kafayı yicem help me.. :saskin

82k9dmu.jpg

71qe0j5.gif

arkadaşım sorununuz IP ile ilgili yapmanız gereken IPlerinizi elle vermek :victory eğer el ile IP vermeyi forumda bulamazsanız anlatırım tabi birkaç bilgi vermeniz gerekiyo mesela arada modem varmı yoksa doğru kabloyu(cross) kullandınızmı? eğer cevapları verirsen yardımcı olabilirim. IP el ile vermeyi biliyorsan kendi
IP ni 192.168.1.1
ağ alt geçidini 255.255.255.0
ağ geçidini 192.168.1.1
DNS i 192.168.1.1
verceksin arkadaşınınkinide
IP 192.168.1.2
ağ alt geçidini 255.255.255.0
ağ geçidini 192.168.1.1
DNS i 192.168.1.1

ve sorun düzelir :victory

BİZ ONLARI BİLİOZ YAPTIK AMA OLMUO YİNE BENM 192.168.0.2 ARKADAŞIN 192.168.0.1 AMA NEDENSE Bİ BOqLUK VAR İŞİn içinde

İLGİLENDİGİN İÇİNDE SAĞOL HERKEZ SENİN GİBİ OLSA SORUNUM HALLOLURDU BELKİ :D

6tmqdg0.jpg

kaç metre evden eve? eğer çok uzunsa çıkartabilir...
ve sadece ağ bağlantısımı yoksa internettemi kullanacaksıınz?

arkadaşım güzel yapmışsın bağlantını ama ağ alt geçidini vermediğin için sorunun olduğunu sanıyorum. dediğim gibi ağ alt geçidi ve dns ayarlarını yapmazsan olmaz. :victory

ArkadaŞim PaylaŞima AÇmadan GÖremezsİnİz Bİrbİrİnİzİn Dosyalarini:d

slm arkadaşım bende bizde üç pc var üçüde wista ama aralarında ağ kurunca birbirimizi göremiyoruz dosya paylaşıma açık izinler açık ama erişim izniniz olmayabilir diyo açmıyo bi yardımcı olursan sevinirim be şimdiden saol

Geri