Nette Tanışan İki Sevgili..

güzel bir yazı eline saglık..ben bunun sonu olumsuz biten versiyonunu dinlemiştim..ama bu daha güzemiş..:D....günümüzde kim o gencin yaptıgını yapar merak ediyom..

tek kelimeyle harika
gerçekten duygulandım

hikaye süper....keşke gerçekten böyle vefalı insanlar kalmış olsa dimi ama .....ellerine sağlık...

çok güzeldi bunu bazı erkeklerin ve kızların anlayıp benimsemesi lazım kuzay eline sağlık

Ben şuan böyle bişey yaşıyorum kuzay hiç görüşmedik daha bu yaziyi okuyunca gözlerim doldu valla paylaşım için çok saol dostum çok makbule geçti...

kuzay guselmıs elıne saglık...

Alllllllllllllllllllllllllah beeeeeeeeeeeeeee :D

arkadaslarr bir kurban daa burada .. gerci bizim zamanımızdaa camera vardıı :D o kadar daa habersizz değil ..
ama yaşamış bitirmiş olarak biri olarak sadece diyorum ki .. aşk için nee güzellik nee de görünüşş...inan ruh ikizin olsun eksik kalan şeyleri tamamlaması bile başlı başlı bir sebeptir aşk için hayranlık için :D

depreşti be anılarım :d

ellerine saglik güzel bir yazı olmuş.....

çok güselmiş hikaye...

bu kısmını bende yaşadım :aşk

Nette tanışan iki genç arkadaş olurlar. zaman içinde sıkı bir dostluğa dönüşen beraberliklerini zedelememek için hiçbir zaman birbirlerini görmemeğe, fiziki özelliklerinden bahsetmemeye karar verirler.ısimlerin, şekillerin olmadığı sadece ruhların derinliklerinden gelen en samimi duyguların dile getirildiği zaman ve mekan unsurlarından soyutlanmış bir birliktelik içinde sürer dostlukları.ve bir gün bakarlar ki birbirlerini tamamlayan iki varlık olmuşlar. yazışmadıkları gün hatta saat olmamaya başlamışlar. adeta nefes alış gibi doğal bir bütünleşme, isim takamadıkları bir aşk gelişmiş içlerinde.

Geri