usbden windowsu yüklrken tam disk seçeneklerinin ordaki adımda " setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition " bu hatayı alıyorum.sata driverini yüklüyorum ama hala aynı hatayı alıyorum.yardım edin lütfen
netbooklarda usbden yükleniyor zaten.önce usbye boot özellikli win 7 yükledim o kadar.sonrasıda işte bu hatayı veriyor
hatayı araştırdım nedeni birden birden fazla fiziksel harddisk varsa ve bunlar eğer anakartınızda RAID için ayrılmış SATA portlarına takılıysa yaşanıyormuş.
çözümü
Ya sistemi kuracağınız harddisk dışındaki tüm diskleri söküp kurulumu tamamlayacaksınız.buda netbookda mümkün değil gibi =)
Ya da, anakartınızın driverlarını indirip, ayrı bir CD/DVD'den "Sürücü Yükle" seçeneğiyle, kurulum esnasında tanıtacaksınız.
cd dvd rom olmayınca buda yalan =)
bu değil bu olay anakartlarda oluyor netbooklarda değil maalesef.ayrıca zaten tek hardiskim var.ta olarak bende anlıyamadım kafayı yiyecem saatlerdir çözemedim :S
usb aygitlarini cikararak dene.. mause wb aygitlari.. mauseyi yada diger usb cihazlari bazan hdd gibi gorebiliyor
tek usb aygıt var oda win7 yüklü flash
ςαη;5070407' Alıntı:Flash disk değilde harici bir harddiskten yüklemeyi dene.
Ben harici harddiskten format atıyorum hep =)
Ama hızının 2.0 olmasına dikkat et yoksa ağır olabilir yükleme.