net kopuyor adsl kullanıyorum.

//:U.N.G.O.O.D

Altın Üye
Reaction score
0
modemde DSL ışıgı yanıyor ama internet ışıgı sönüyor.gün iicnde 3-4 kez oluyor bu...
DSN ıpleri cözemiyor diye uyarı alıyom bide anahtar baglantı noktası bozuluyor msn girmiyor bunuda günde 2-3 kez yaşıyom sebebleri neler olabilir....?
:vur

2 saatte bir internet ışıygı sönüyo 5dk icinde kendi geliyo.böle hec bi işe yaramıyo net bana kesilmemesi lazım.Sorunun kaynagı ne olabilir...._?

Kardeş Şöyle Birşey Var eger TTnetın Kampanya dahılındekı modemi kullanıyorsan o problem benım bıldıgım 10-15 kişide var yane anlıcan tt netın verdıgı modemler. gunde dedıgın gıbı 3-4 kere kendını resetlıyor .. yane bozuk...:durdurun:durdurun

yoq ZyXEL modem aldım ben kampanyalı internet almadım.DNS NİZ IP LERİ CÖZEMİYO NEDEMEK.internet ısıgı sönüyo dsl ısşıgı yanıyo ama.15-20 dk sonra kendiliginden geliyo ne iş bu ya
pc ye format atıcam ya kafayı yemek üzereyim =)

bende zyxel midir ne zımbırtıdır ondan aldım bi gün elimde kasa bi gün elimde modem bilgisayarcı postane ne varsa dolaştırıyorum her gün arıza çıkarıyo :(
lanet telekom anca para almasını bilir

6lxyhvq.jpg

ßence Modemin sorunLu arkadasım.. Eğer yeni bir Modem aLmayı düşünüyorsanda SpeedCom marka Modem tavsiye ederim.. 3 seneye yakındır kullanıyorum hiçbir sorun ya$amadım..

ßence Modemin sorunLu arkadasım.. Eğer yeni bir Modem aLmayı düşünüyorsanda SpeedCom marka Modem tavsiye ederim.. 3 seneye yakındır kullanıyorum hiçbir sorun ya$amadım..

aynen bende speedcom kullanıyorum 3 sene dir

cözümü buldum sanırım
ipconfig/flushdns
bu komut ne işe yarar sınırum bu problemi cözecek birisi söledi...
aynı sorunu olan arkdaşlar beklmesin hemen net kopunca bunu yazsın geliyor....sanırım

bende de sorun var aynısı..15 20 dkya belki daha erken sık sık kopmaya başladı internet..kaç defa arıza kaydı verdim gelip bakmadılar.telefon ediyorlar sorun ne diyorlar anlatıyorum tamam ekip gelcek bakcak diyorlar ne gelen var ne giden...2 mb internet abonesiyim ama bağlantı 1300 250 civarı ....telekoma rakip lazım.

Geri