Net Cafelerden Giren HH user lar

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
Arkadaşlar Lütfen Cafelerden Giren Arkaşlarımızın Biraz Daha Dikkatli Olması Gerekiyor Ne zaman Bir Kafeye Gitsem Şansmıdır nedir bir user cıkış yapmamış olarak karşıma cıkıyor :eek: Mesela Bugun Olduğu Gibi Acc'larınıza Değer Veriyorsanız Lütfen Cıkış Yapınız

Benim başıma geldi öle bişey ama hem benim suçum hemde arkadaşımın.Çünkü arkadaşımın istediği bi programı HH forumda buldum bende linkini verdim(güvendiğim için) oda çıkış yapmadan gitmiş orda açık kalmış acc. Yanlış bi msj geldise şimdiden Özür ...(1 hafta önce)
Bu konuya Değindiğin için Sağol

devil arkadaşımın dediğine kulak verin mutlaka sayfayı kapatırken çıkış yapın sonra sizde zordurumda kalırsınız bizde kimin neolduğunu bilmediğimizden biri sizin adınıza foruma fenalık yapar zararını siz görür sünüz !!!

yani nette genellikler deep freeze var ! bunu anlamak için sağ altta eski versiyonlar için -mavi-beyaz bi icon var , yeni versiyonlarda kurta benzer bişi var ! eğer girdiğiniz internette bunlar varsa alltaki resete tıklayın kalkın!..
yoksa anlatmışlar zaten...

ewt her ne kadar cafeden girmesemde güsel bi konuya değinmişsin arkadaşlar hepimiz acc lerimizi paylaşım yapıp yükseltmeye çalışıoruz bunları bi unutkanlık yüzünden kaybetmeyelim dikkat eedelim ii forumlar

hadi userler neysede ya görevli arkadaşlarımızın bi dalgınlığına gelirse :D:D

bnen o yüzden eğer netden girersem oda acil durumlarda hemen şifreyi değiştiriyorum ne olur ne olmaz die:D

güzel bi konuya değinmişsin

bende sık sık internet cafelerde bu tip olaylarla karşılaşıyorum dikkatlı olunmalı adam sizim adınızla bi fenalık yapar aynen ban suçunuz yokken başınıza gelebilir bu tür şeyler aman arkadaşlar biraz daha dikkat......

Ben bir kere unutmuştum :eek:
Ama msn şifremi sabahlayacağım için
oturumu otumatik aç demiştim ve giderkende
eski haline getirecektim ama nerden bileyim bilgisayarların hepsi
saat tam 6 olunca kapandı ve bir daha açılmadı hemen eve geldim
mesenger şifremi değiştirdim :D

yaw gereçketen doru sölüyon bazen cafelere gidiyom şöle sadece bizim site için değil bütün siteler için dikkatli olun

evet haklısın :D benimde aklıma geldiği için deep freeze yoksa logoff yapıorum zaten makineyi reslemeden ve cookieleri silmeden çıkmam sonuçta e mail adresimden knight online acc. kadar herşeyi yazıorum bilgisayara :eek: onu bırakın evde bile cookieleri siliom :S

lovely bi yanlışlık olmuş galiba kusura bakma ilgin için teş ederim
tüm arkadaşlardan özür dilerim :(

benim başıma gelmiyo
ya evden giriyom ayda okulun pc den :)

Geri