Nesse Keylogger v1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatanın birisi svchost ile ilgili, diğeri ise server diye başlıyor ve içerisinde yahoo geçiyor..
bunlar 10-15 dakikada bir gelip tamam diye geçiliyor, yolladığım makinede avast var ama tanımıyor, bu yönüyle çok güzel..
ilk mesajı şimdi okudum ve programı kullanmayacağım..
Size göre dosya ile birleştirilebilen(bu durumda anlaşıması çok zor biliyorsunuz) ve daha sorunsuz bi program tavsiye edermisiniz..
ilginiz için çok teşekkür ederim..

AH be abisunu baştan soyler insan bizde manitanın bilgisayara caktık bizden baskalarıda izlio artık iiimi

Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.
Ben burada adı geçen Nesse Keylogger v1.2 programının coderiyim.

Program hakkında, başkasını hacklemeye çalışırken siz hackleniyorsunuz manasında cümleler kurulmuş. Eğer az bişi VB bilginiz olsaydı bu kelimeleri kullanmadan önce 1 kez daha düşünürdünüz. İnanmayan VB programı ile SMTP mantığıyla mail gönderen bir programın hazır kaynak kodlarını incelesin, mutlaka içinde gönderici mail gözükür, zaten öyle olmak zorundadır. Sizin programı inceledim deyip, VB decompiler veya PE Explorer programlarıyla incelerken gördüğünüz, [email protected] hesabımın gözükmeside smtp server kullanılmasından meydana geliyor.

Ben gerekli açıklamayı yaptım, programı kullanın kullanmayın bana bi faydası veya zararı olmaz. Ama programa emek harcamışım ve bu suçlamalarla karşı karşıya kalmak insanı üzüyor.

Neyse sağlıcakla kalın..

Nesse_' Alıntı:
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.
Ben burada adı geçen Nesse Keylogger v1.2 programının coderiyim.

Program hakkında, başkasını hacklemeye çalışırken siz hackleniyorsunuz manasında cümleler kurulmuş. Eğer az bişi VB bilginiz olsaydı bu kelimeleri kullanmadan önce 1 kez daha düşünürdünüz. İnanmayan VB programı ile SMTP mantığıyla mail gönderen bir programın hazır kaynak kodlarını incelesin, mutlaka içinde gönderici mail gözükür, zaten öyle olmak zorundadır. Sizin programı inceledim deyip, VB decompiler veya PE Explorer programlarıyla incelerken gördüğünüz, [email protected] hesabımın gözükmeside smtp server kullanılmasından meydana geliyor.

Ben gerekli açıklamayı yaptım, programı kullanın kullanmayın bana bi faydası veya zararı olmaz. Ama programa emek harcamışım ve bu suçlamalarla karşı karşıya kalmak insanı üzüyor.

Neyse sağlıcakla kalın..

evet keske biraz daha vb bilgimiz olsaydı nesse ama üzgünümki alanlarımız farklı.
Stmp server in ne olduğu hakkında bilgimiz var nesse_ öncelikle onu belirtelim ancak vb hakkında bilgim yok. Bu programın böyle bir suçlamanın atıldığı web sitesindeki mesajı gördüğümde decompiler programları ile inceledim ancak içerisindeki adresin in stmp üzerinden çalıştığından olması gayet muhtemel, ancak tanıdıklarım arasında bulunan coder e 'aynı şeyi inceletme sonucunda [email protected] hesabı dışında iletildiğini öğrendim. dediğim gibi coderlik mesleğim değil ancak incelemeler sonucu bu kanıya vardık. :goz:

msn adresin listemde ekli şu anda offlinesin online olunca görüşmek isterim.Bir hata varsa tabiki düzeltilecektir.

Programın nesse.keylogger@gmail adresini kullandığı iki yer var.
Birincisi, test maili gönderilirken kullanılıyor.
İkinciside, programın içinde resource olarak bulunanan server exe sinin kurbanın keylog kayıtlarını rapor olararak belirlediğiniz maile atmak için kullanılıyor.

Bunun dışında başka bir yerde kullanılmıyor.

programın temiz hali nesse tarafından tarafımıza sunularak download linki yenilenmiştir.

arkadaşlar bu comdlg32.ocx dosyasını nereye atmamız gerekiyor ltfn cvpp ??

gmail adresimi yazıyom test mail gönder diyom gönderi yor geldimi diye baktım gelmiş ama server oluştur dediğim zaman lütfen geçerli mail yazınız diyor ben de bi mynet adresi yazim dedim onla test mail gönderemiyor ama server oluşuyor ben onu birisi ne göndersem onun yazıdığı herşey mynte ime gelir mi

Test Maİleİ At Dİyİnce Hata Werİor Nİyeeeeeeeeeeeeee

ya ben yaptım dedim kendimde denim serveri actım ama gelmedi şifre bişe bana neden

açmadı program sayın moderatör hata veriyo

prg mı paylaştınız için tşkler ama bu prg çalişmıyo başka dosya ıstıyoo

System error&H80040111(-2147221231).Classfactory,istenen sınıfı sağlayamıyor
diye bi hata veriyor ben COMDLG32.OCX Hatasını da hallettim şimdi de bu var!:(
yardımlarınızı bekliyorum!

Kardeş Gmail'De hata oluyor Yahoo sapın tıkır tıkır Posta geliyor...

peki bunu birşey ile birleştire bilir miyiz?

dostum bunun ikonuna tıkladığımda eksik dosya fln dio ya error dio :S bi yardımcı olrmsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri