Saçma saçma konuşuyorsunuz..
Bende bir moderatörüm ama günü gelir ki moderatör olursan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. Hiç bir moderator kalkıp karizma yapmaya kalkmaz bana kalırsa karizması yöneticilik kabiliyetinde mevcuttur. Bak doqru söylüyorsun ben bölümümde imalı imalı konuşurum dur nedenlerini sayayım;
1-) Adama 30 kere de anlatsam 50 kezde adam 3. posta sorduqu soruyu 12. posta bir daha soruyorlar..
2-) Kural okumadan konu açmayın diyoruz. Ama merak ediyorum şuanda burada kaç kişi bir bölüme girip kuralları okuyup öyle konu açıyor??? Aklı başında biri olsada örneqi Neron kural okumadan konu açıyor...
3-) Yirmi bin kez sefer verilen konuları tekrar tekrar gözüme soka soka bölümde yayınlayan kişi sayısı çok fazladır..
4-) Adama burası hile başlığı desende burası y başlıqı x te söyle sorununu desende adam dinlemez z de söyler.
5-) Cevap veriyoruz paylaşım yapıyoruz, yalakalık ön safhada oluyor. Ama konu kilitleyince o.. cocuqu oluyoruzzz (..!!!!!)
Şimdi söyle bakayım bana? Sence bazı dönemlerde imalı olmak gerekiyor mu gerekmiyor mu..!!!!
Ne çok şey biliyorsunuz bakıyorum da.. Neron geçmiş olsun. Banlandıqını az önce Spion söyledi ben dedim yine küfretmiştir diye ama konu sınırlamasını aşması aslına bakarsan bana garip geldi yani yeni bir üyelerden bazıları bunu yapmazken senin yapman şaşırttı beni..
Sağlık olsun görüşmek üzere..