NeRoN ´dan VEda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NNeeRRooNN

Banned
Reaction score
0
Birakmam Hic Bi Türlü REklam YAda ilgi CEkme Konusu Deildir

REklamsizda ilgilenenlerim herzaman Var

ARkada$larim Desen Herzaman YAnimda SAgolsunlar !!!

Bazi 1-2 Capulcu Yüzünden KAc üye Harcandi VE Bende Son Olmuycagim Bunu biliyorum

Hadi Herkes Kina YAksin ARkada$lar By By SAglikli Ya$ayin birazcikda YAlaka Olun Hic Sorun YA$amazsiniz =)))

Not : üyelik banlansada Olur Yeterki Bu Msj Kalsin Sevgili Smodlar ve Adminler

Tam veda mesajı atcaktım sen benden hızlı oldun hackhellde iiyi kötü zamanlarım oldu kimseye kirgin degilim ama buraya kadarmış Allaha emanet olun bye ..:(:(

herşey gönlünüzce olsun ...

NE Oldu USta Yaff.

ne oldu neron neden gidiyosun :S

Ne aLıp veremediğiniz var NeRoNLa!

BeşiktaşLı oLan herkesin arkasındayım ama konuyu biLmediğim için yorum yapamıyacağım =)...........

Olayları pek takip etmıyorum kendı bolumum dısında ama hos seyler yapmıyorsunuz..Ban aldıysan kural cignemıssındır bu kadar basit. Bildigim kadarıyla konu acma lımıtı gecmıssın ve cezasıda bandır bunu anlamıcak yada konu acmayı gerektırecek bısey goremıyorum..

Benım cok tesekkurum var banlanamam, benım mesajım var banlanamam vs yok boyle bısey ya.Bu tur olaylarla dıger uyelerın kafasıda karısıyor..Zaman zaman en cok bu yonden bıze dert yanıyorlar..Bilmem su banlanmadı su nıye banlandı ne bıcım forum, tarafsız degılsınız tarzında..Nedenide iste bu tarz konular ve olayın icerigini bilmeyen 100 lerce uyenın, bilgi sahibi olmadan fikirler edinmesinden kaynaklanıyor..

Upload teame verilen imza yetkısını nasıl bu tur sacma ve kısısel olaylar ıcın kullanıyorsunuz onuda anlayamadım..
Forum forum gibi kullanılmalı fıkrınde oldum hep gorus bildirirsin bilmem ne yaparsın bıseylerı tartısırsın ama olayları, yasamı, programları biseyleri tartısmak icin vardır..Paylasım ıcın vardır
Kim kime ne yaptı boylemıydı soylemıyiydi gibi kisisel ve gruplasmalar kotu anlıcagınız..

Neyse ben anlamam, keyfime bakarım.. :hhsigara

Gule gule..

konu sınırLamasını aştığın için 3 gün süreyLe banLanmışsın...
kuraLLar gayet açık ve bütün üyeLer için geçerLi
upLoad team için bir ayrıcaLık söz konusu değiL
kuraLLarı biLmeden konu sınırLamasını aştın diyeceğim ama kuraLLarı biLmediğini sanmıyorum

Allah Allah giden gidene ne oldu yaw hergün biri banlanıyor bende gecen haksız yere banlandım ama gidecek bir sey yok sanal alembanlayanda bir gün haksız yere biryerden atılır anlar ozaman yalnız benım anlamadığım uyarı yapılmadan hemen banlanıyor sitenin heryerinde değişik değişik kurallar var hangisini tam bilecez önce uyar devam ederse banla bende geen gün kisisel tartısmaya sebeb olmaktan banlandım ama konuda uyarı yapan bendim konuyu alakasız yerlere cekmeyin diyen bendim sonuncu denen adam resmen ben ce incubus a laf attı o adam banlanmadı çifte sıtandart oldugu belli o yüzden takmaya gerek yok paylasıma devam:D

Gerekli Açıklamalar Yapılmış Ben Konuyu Yeni Görüyorum Zaten Banlanan Üye Giriş Yaptığı Sırada Ne Yüzden Ban Yediğini Görebiliyor Sitemizde Ve Bunu Bile Bile Kişi Ve Kurumları Suçlaman Ne Kadar Doğrudur Tartışılır Herkes Önce Kendi Önünü Temizlesin Neyse Gidenin Arkasından Konuşulmazmış Güle Güle...

R€B€L;2453439' Alıntı:
Olayları pek takip etmıyorum kendı bolumum dısında ama hos seyler yapmıyorsunuz..Ban aldıysan kural cignemıssındır bu kadar basit. Bildigim kadarıyla konu acma lımıtı gecmıssın ve cezasıda bandır bunu anlamıcak yada konu acmayı gerektırecek bısey goremıyorum..

Benım cok tesekkurum var banlanamam, benım mesajım var banlanamam vs yok boyle bısey ya.Bu tur olaylarla dıger uyelerın kafasıda karısıyor..Zaman zaman en cok bu yonden bıze dert yanıyorlar..Bilmem su banlanmadı su nıye banlandı ne bıcım forum, tarafsız degılsınız tarzında..Nedenide iste bu tarz konular ve olayın icerigini bilmeyen 100 lerce uyenın, bilgi sahibi olmadan fikirler edinmesinden kaynaklanıyor..

Upload teame verilen imza yetkısını nasıl bu tur sacma ve kısısel olaylar ıcın kullanıyorsunuz onuda anlayamadım..
Forum forum gibi kullanılmalı fıkrınde oldum hep gorus bildirirsin bilmem ne yaparsın bıseylerı tartısırsın ama olayları, yasamı, programları biseyleri tartısmak icin vardır..Paylasım ıcın vardır
Kim kime ne yaptı boylemıydı soylemıyiydi gibi kisisel ve gruplasmalar kotu anlıcagınız..

Neyse ben anlamam, keyfime bakarım.. :hhsigara

Gule gule..

konu sınırLamasını aştığın için 3 gün süreyLe banLanmışsın...
kuraLLar gayet açık ve bütün üyeLer için geçerLi
upLoad team için bir ayrıcaLık söz konusu değiL
kuraLLarı biLmeden konu sınırLamasını aştın diyeceğim ama kuraLLarı biLmediğini sanmıyorum

İkinizede katılıyorum. Bu bi oyun ya kurallarına göre oynarsın yada gidersin.

bir BEŞİKTAŞ'lının gitmesi kötü nese bu sayfaların ihanetini çözemedik biz zamanında sende çözemezsin yolun açık olsun nasıl olsa görüşürüz bi yerlerde BEŞİKTAŞ AŞKINA ;)

cezalar küstürmek icin değil tekrarlanmaması icin werilio hep..

ama neden gitme ihtiyacı hissettin anlayamadım..

bizi de cezalandırıosun paylasımlarını keserek..yine de dostluumuz devam eder bi sekilde.

güle güle demiorum,dönebilmeni umuorum(sanırım ban 3 günmüş)

Neron neden banandı bılmıyorum...ama sunu bılıyorum...

Forumda Her Moderator...Kendı Capında Karızma Yapmak Icın...

Ufak Ufak Olaylara Abuk subuk anlamlı manalı sozler artık nerden buluyorlarsa...

kOyma gereksınımı goruyorlar....artık bılmem tsk mu kasıyorlar dersmı vermeye calısıyorlar....

Bıraz karızmamı yoksa...bilemiycem

Bu lafı kımse ustune alınmasın...lafın burdakılere deıl cunku.........

!!!!!!!!!

Gecmıs Olsun Neron....​

:goz:​

Normalde Sporda 3 den fazla Acilan Konular Birle$tiriliyor Direk banlanilmiyor bildigim kadariyla Adama göre Muameleye Hayır.
İnsanın Kafası Dalgın Olur, Güzel Bi Haber Bulmustur ve Paylasmak İstemistir.
Uyarı Vermeden Banlamak Hatalı !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri