NERO 8.3.2.1 Sürümleri Hepsi Burada

emeğine sağlık bu serialler yakalanmış ama kara listeeee

Micro Nero 8.2 Indirr

download:http://rapidshare.com/files/96391284/Nero_8_Tuerkce.rar

serialler:
EK2K-05ME-921E-AXCX-821C-M5K9-C258
EK2K-06X7-9C85-KX2X-9942-53K7-9835
EK2K-06X7-9C85-KX2X-9942-53K7-9835

arkadasşlar paylaşıldıysa özür dilerim paylaşmak istedim normal kurulumu yapın
kurulum sırasında serial veya seri numarası yerinde "Demo" yazısı var onu silin yukardaki serialleri deneyin güle güle kullanın

@HW3T-PLT:clap:vur

link hata verirse linki "http://rapidshare.com/files/96391284/Nero_8_Tuerkce.rar" tırnak içindeki linki kopyalayın ve adres satırına yapıştırıp entera basın

kardeşim emeğine sonuna kadar saygı. teşekkürler. neden bu kadar fazla partlardan oluşmuş bu. sadece indirmek neredeyse 1gb. çalışmalarında kolaylıklar dilerim.

eline sağlık dostum.. bi aydır arıyordum neronun kendi sitesinde bile yok emeğine sağlık

dostum emeğine ve ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler

teşekkürden önce şunu soruyorum crack yada serial her neyse sorunsuz çalışıyormu başuna indirmiyelim... kotalı nett

deneyen varmı çalışıyormu arkadaşlar net kotalı bir cevap alalım sonra indirelim dimi ama

tam aradığım şey bi cd yazmak için 100 mb üzeri şeyler istemiodum bende :) tşk arkadasım

Nero 8.3.13.0a Ultra Editon

mi1gma.jpg

2hezqps.jpg

Medya yazım setinin yeni 8. versiyonu, yazma işlemini kolaylaştıracak. Bu iş için başlangıç noktası olan StartSmart tamamen yeninden düzenlendi. Artık sık kullanılan fonksiyonlar direk olarak StartSmart üzerinden yazılabiliyor. Arayüz bu esnada Nero Express’e benziyor. Tüm programlar, aynı Windows’ta olduğu gibi, açılabilir bir başlangıç menüsünde gösteriliyor. Ayrıca StartSmart’a RSS-Beslemeleri de entegre edilebiliyor.

Yeni bir veri kurtarma aracı çizilmiş disklerden, iptal edilmiş yazım işlemlerinden veya yanlışlıkla silmeden dolayı okunamayan verileri yeninden geri getirebilecek. Nero çalışanlarının verdiği bilgilere göre bu araç ISO-Buster’a benzer bir şekilde çalışacak.

Vista’nın kenar çubuğuna entegre edilebilen bir araç sayesinde CD ve DVD’ler bir tık ile kopyalanabilecek. Windows Media Center eklentileri sayesinde uzaktan kumanda ile yazım fonksiyonları kontrol edilebilecek. Gezgin penceresi üzerindeki Rich-View fonksiyonu sayesinde en önemli dosyalar ve üzerine tıklanmış dosyanın bir önizlemesi gösterilecek.

Slayt gösterileri ve videolar Blu-ray-BD-AV ve HD-DVD formatında oluşturulabiliyor, kopyalanabiliyor ve yazılabiliyor. Ücrete tabi bir Nero aracı ile Blu-ray filmler PC’de oynatılabiliyor. Nero Info Tool size PC’nizin HD oynatma kapasitesine sahip olup olmadığı veya hangi donanımların onu yavaşlattığı hakkında bilgi veriyor.

2j1muqo.jpg

x2rprr.jpg

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

kcm6af.jpg

Hotfile.com: One click file hosting

Geri