Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğlenceli olacağını düşündüğüm bi başlık yapmak istedim bunu =)
bu başlığın içinde yaşadığınız yerin, beğendiğiniz we hemen fotoladığınız bi manzaranın yada gidip gördüğünüz yerlerin resimlerini paylaşıcaz =)
hadi başlayalım kendi ellerimizle çektiğimiz fotoğrafları buraya eklemeye :victory
ilkler benden olsun =)
SAINT ANTOINE KİLİSESİ (istiklal caddesinde)
beni her zaman ürkütmüştür :saskin
kilisenin girişi
bu da ewimizin hemen karşısında olan merkez camisi, her zaman bana huzur werir :melek
Bende Kefken'i tanıtayım size =) FotoLar Kendi Çekimimdir
Kefken, Kocaeli ilinin Kandıra ilçesine bağlı bir köydür.
Kocaeli ili Kandıra ilçesine bağlı yazları turistik bir bölge olan Karadeniz sahil kasabası. İzmit merkezden 55KM., Kandıra'dan 10KM. uzaklıktadır. Doğusunda Cebeci, batısında Kerpe köyleri bulunur. Ayrıca Karadeniz'in ender adalarından biri Kefken Adası da sınırları içindedir.
Batı cepheli olması sebebiyle çok nadir dalga alan, çocuklar için tasarlanmış sığ ve temiz denizi, taşsız, ince kumlu kumsalı ve arkasındaki yemyeşil ormandan aldığı temiz havasıyla görülmeye değer bir yer. Tem'den gelip,(izmit)kandıra çıkışından sapılıp 40 km gidiliyor. tabelalar takip edilip ulaşılabilir.
valla aslen antalyada oturuyorum ama onu tanıtan çok olur bende okudugum memleketi anlatiim.. eğer işiniz düşer gelirseniz sakın fazla durmayın....:durdurun çok hoş biyer degil hadi ıspartayı gezelim dediginizde zaten yarısını çoktan gezmiş oluyosunuz :durdurun inanılmaz küçük biyer
eğirdir gölü bence ıspartaya hiç ugramadan buraya gidin ve bi balık yiyin acaip leziz
valla ıspartanın tek büyük caddesi ismi ne bilmiyorum biz baba caddesi diyoruz çünkü ilerde sülayman babanın heykeli var
biraz önceki caddenin kaldırımları bu biraz eski resim o havuz şimdi daha farklı..belediye zaten günde 3 öğün değiştiriyo havuzu
valilik önündeki atatürk heykeli....herşey tamamda adam halıyı nie sermiş ne alaka digenler yalnız degilsiniz
izne çıkmış askerler...cumartesi ve pazar günleri ısparta sadece onlarındır
bir halıcı dükkanı ıspartanın heryerinde bulunur hemen hemen ...mütavazi göründügüne bakmayın çok pahalıdır ....
ıspartalı veletler...şirin gözüküyorlar dimi.......ama öle degiller hepsi şeytan çarşıda küpeyle dolaşıyosanız bütün çarşıya sizi deşifre edebilecek potansiyele sahipler
ıspartanın nesi meşhur....tamam süleyman babasıda meşhurda ... belki hiç gül bahçesine girmediniz şahane bi duygu çok sade gül kokuları arasında etrafınız pesbembe yüzlerce gülle dolu oldgunu düşünün... gece ısparta..valilik arkası ..gece dediğime bakmayın muhtemelen saat 10 falandır ..saat 7 de bütün ıspartada hayat durur çünkü sadece öğrencilere kalır sokaklar
Walla Ben Çokkk Gezdim hajılar.. türkiyede batında başlarsak.. izmirliyim zaten.. aydın denizli muğla manisa balıkesir edirne istanbul adapazarı antalya çorum artvin diyarbakır batman mardin aklıma gelenler bunlar...... sonra yunanistan da girit ve atina... polonyada krakow şerine gittim.. her yer ayrı bi güzelll ama hiç biri memleketim izmirin eline su dökemezler...
Bu sene Şubat ayının sonunda ve Mart ayının başlarında Polonya'da idim. Gezdim tozdum eylendim.. Auchwitz'ide ( Polonya'daki Nazi Kamplarının Olduğu Bölge) gezdim..
Bu verdiğim resimlerde yatakhaneleri var, kullandıkları eşyalar( taraklar, kıyafetler, medikal eşyaları.. ve daha bir sürü şey vardı ama koyamadım hepsini...) insanların yakıldığı fırınlar, idam sehpası, kurşunlandıkları duvarların resimleri var..
Burayıda geyik olsun die koydum.. Eğlendiğimiz ressimlerin sadece bir kaçı..
Dipnot: Resimler Benim Çekimimdir.. (içlerinde ben olmadığım taktirde)